Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască"

9 iulie, 2020
5 tom hanks despre coronavirus jpg jpeg

Tom Hanks a avut un mesaj fulgerător la aproximativ patru luni de când a fost infectat cu coronavirus. Face un apel către toţi să respecte distanţa socială, să poarte măşti. Actorul este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane în lupta cu noul virus.

Tom Hanks s-a vindecat de coronavirus în urmă cu câteva luni, starea lui de sănătate fiind una bună acum. Cu toate acestea, actorul trage un semnal de alarmă şi îi roagă pe toţi să respecte regulile impuse atât pentru sănătatea lor, cât şi pentru a celor din jur: "Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini. (...) Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens", a declarat Hanks.

3 tom hanks despre coronavirus 2 jpg jpeg

De asemenea, actorul a spus că nu are "nici un respect" pentru cei care refuză să poarte mască. "Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puţin posibil, nu aş avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o maşină, trebuie să respecţi limitele de viteză, trebuie să foloseşti semnalizarea, trebuie să eviţi pietonii. Dacă nu poţi face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o maşină. Dacă nu poţi să porţi o mască, să te speli pe mâini şi să respecţi distanţa socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ţi cred argumentele", a mai adăugat el. 

În data de 11 martie, în urma unei postări pe Instagram, întreaga lume a aflat chiar de la actor că el şi soţia vor fi băgaţi în carantină în urma infectării cu coronavirus. Cei doi se aflau în Australia, unde Tom Hanks filma pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley. Ei au fost primele vedete depistate pozitiv la testul făcut pentru coronavirus. La acel moment, multe producţii au fost puse pe hold, pentru a evita propagarea pandemiei.

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat în martie următorul mesaj pe Instagramul actorului: “Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.” Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav: “Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”

1 tom hanks si sotia infectat cu coronavirus jpg jpeg

Viaţa lui Tom Hanks după infectarea cu coronavirus

Tom Hanks a vorbit în interviul pentru postul de radio The National Defense că avea dureri mari, obosea foarte repede şi dormea ca să îşi revină. Nu mai făcea nici sport: „După 12 minute, eram epuizat. Mă întindeam în patul de spital şi dormeam”, a povestit actorul.

„A venit un medic din spital să mă vadă şi i-am spus: «Mi s-a întâmplat ceva ciudat. Am încercat să fac exerciţii de stretching şi la sol şi nu am putut să fac nici măcar jumătate». S-a uitat la mine prin ochelarii ei, ca şi cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pământ, şi mi-a spus: «Suferiţi de COVID-19»”, a mai zis el.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg