Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu coronavirus

12 martie, 2020
1 profimedia 0486940303 jpg jpeg

În data de 11 martie, în urma unei postări pe Instagram, întreaga lume a aflat chiar de la actor că vor fi băgaţi în carantină în urma nefericitului diagnostic.

Cei doi actori se află în Australia, unde Tom Hanks filmează pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley. Cei doi sunt, până în prezent, primele vedete depistate pozitiv la testul făcut pentru coronavirus, iar multe producţii au fost puse pe hold în această perioadă, pentru a evita propagarea pandemiei.

profimedia 0505429350 jpg jpeg

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat următorul mesaj pe Instagramul actorului:

“Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.” Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav: “Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”

Extrem de cerebral, Tom Hanks a explicat paşii pe care va trebui să îi urmeze pentru a se face înţeles în întreaga comunitate:

“Oficialii din domeniu medical au protocoale pe care va trebui să le urmăm. Noi vom fi testaţi, observaţi şi izolaţi cât de mult este nevoie pentru a asigura siguranţa publică şi sănătatea. Nu am prea multe de spus despre situaţia de fapt, vom vedea în fiecare zi cum evoluează lucrurile, nu? Vom ţine lumea la curent. Aveţi grijă de voi!”

noua 2 jpg jpeg

În urma acestei postări a actorului, casa de producţie a fimului Elvis Presley, Warner Bros. a emis o declaraţie oficială:

“ Ni s-a adus la cunoştinţă că un membru din echipa filmului Elvis, care este în preproducţie în The Gold Coast, Australia, a fost testat pozitiv cu COVID – 19. Colaborăm îndeaproape cu echipele medicale şi agenţiile de sănătate din Australia pentru a identifica persoanele care au intrat în contact cu acesta.”

Vestea este cu atât mai tristă cu cât amândoi au o vârstă destul de înaintată, 63 de ani, iar virusul reacţionează diferit la persoanele trecute de 50 de ani. Însă oficialii spitalului la care sunt, momentan, internaţi, susţin că vor primi cel mai bun tratament pe perioada izolării.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate