Tom Hardy ar putea fi următorul agent 007

17 ianuarie, 2017
Premiere Of FX's "Taboo"   Red Carpet jpeg

Cu toate că Daniel Craig nu a renunţat în mod oficial la rolul spionului 007, producătoarea francizei, Barbara Broccoli, ţine în suspans pe toată lumea în legătură cu numele actorului care îl va întruchipa pe James Bond în următorul film.

image

De la lansarea ultimului film cu Bond, „Spectre/ Bond 24”, au existat multe speculaţii în ceea ce priveşte actorul care îi va da viaţă agentului 007. Vânătoare pentru un nou Bond a început în 2015, când Daniel Craig, 48 de ani, a declarat, imediat după încheierea filmărilor pentru Spectre, că mai bine îşi taie venele decât şă mai joace în această producţie. Cu toate acestea, “actoria rămâne cel mai bun loc de muncă din lume”, declara starul.

De atunci, în presă s-au tot speculat numele unor actori care i-ar putea lua locul lui Craig, precum Aidan Turner, Idris Elba, Tom Hardy şi Tom Hiddleston. Până acum, doar actorul Tom Hardy a vorbit despre o posibilă împlicare în film. În cadrul unui interviu acordat pentru Daily Beast, Tom a declarat că şi-ar dori să joace rolul agentului 007: “Ştii, există o vorbă între noi, actorii, dacă vorbeşti despre asta, eşti automat scos din cursă. Deci, nu pot comenta! Dacă aş vorbi, ar dispărea oportunitatea”.

Tom Hardy la premiera "Taboo" 2017

Producatorul francizei 007, Barbara Broccoli, l-a dus pe Daniel Craig pe culmea fainei cu rolul pe care i l-a atribuit în cele 4 serii de succes începând cu 2006 - Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall şi Spectre. Până acum, actorul nu a confirmat încă nici că va pleca, nici că va continua să joace în seria 007. În cazul în care Daniel va fi înlocuit, Tom Hardy este primul pe lista de preferaţi.

Pentru că îl vrea înapoi pe Craig,  Sony i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat, 150 de milioane de dolari pentru încă două pelicule cu James Bond. Rămâne de văzut dacă Daniel Craig va rezista ofertei şi se va aventura într-o nouă producţie James Bond. La ultima filmare, Spectre, actorul a întâmpinat o serie de dificultăţi, a suferit chiar şi o operaţie la genunchi.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg