Tom Holland, o vedetă fără fiţe! Cum şi-a făcut fericită o fană

2 martie, 2022
1 profimedia 0661518049 jpg jpeg

Unele vedete sunt amabile doar atunci când se află în faţa camerelor. De aceea, te bucuri să auzi că există şi multe staruri autentice.

Unul dintre ele este Tom Holland, care a reuşit să-şi facă o fană extrem de fericită. Tânăra pe nume Sophia a postat pe contul său de TikTok un moment emoţionant pentru ea. A stat în avion chiar lângă starul Uncharted. Filmuleţul a strâns peste 31 de milioane de vizualizări şi mii de comentarii din partea fanilor care au devenit brusc invidioşi pe Sophia.

6 captureholland png png

La început, tânăra a editat filmuleţul şi adăugase muzică peste imagine. Însă la cererea internauţilor, a postat ulterior şi filmuleţul original, în care toţi i-au auzit şi vocea lui Tom Holland.

”Bună, Minnie, am auzit că e ziua ta”, spune Tom în filmuleţ cu dedicaţie pentru una dintre prietenele Sophiei. ”Ai o prietenă bună. M-a rugat să-ţi urez la mulţi ani, aşa că asta fac, sper să ai o zi frumoasă şi fericită”, a mai spus starul din Spider Man. Actorul şi dansatorul britanic, cunoscut pentru rolul lui Lucas Bennett în filmul The Impossible, Thomas Nickerson în In the Heart of the Sea şi Spider Man are un nou proiect, îl va juca pe Fred Astaire într-un lungmetraj Sony.

Nu e de mirare că a fost văzut într-un avion, căci Holland are multe călătorii de făcut, mai ales că trebuie să-şi promoveze ultimul film, Uncharted. În plus, el a zburat şi până la Roma în interes personal. A dorit să-i facă o surpriză iubitei sale, Zendaya, care se află acolo cu treabă.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg