Tom Jones, la 80 de ani: medicii au vrut să îl declare mort la naştere. Cum a ajuns să fie considerat o bombă sexuală

8 iunie, 2020
1 tom jones jpg jpeg

Are 80 de ani, dar încă multe de demonstrat pe scenă. Tom Jones a redus trabucurile şi îşi îngrijeşte vocea cum poate mai bine, pentru că se pregăteşte să dea lovitura cu un nou hit. Povestea lui de viaţă este impresionantă.

Vocea puternică şi timbrul grav l-au propulsat pe cele mai mari scene dar lucrurile nu au stat aşa întotdeauna. Tom Jones povesteşte că atunci când s-a născut medicii au fost la un pas să îl declare mort, iar asta pentru că nu schiţa niciun gest şi nu scotea niciun sunet. ''Moaşa i-a spus mamei:<< Îmi pare rău, dar nu respiră>> Bunica mea era acolo, a adus o găleată cu apă rece, m-a apucat de glezne şi m-a cufundat în ea>>''. Aşa avea să revină la viaţă marele artist.

"Vreau să continui să cânt încă mulţi ani de acum înainte. Ştiu că timpul care-mi rămâne la dispoziţie e tot mai scurt, din cauza vârstei mele, dar nu pot să ştiu cât este de scurt. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine", mărturiseşte Tom Jones. Artistul are convingerea că ar putea lansa oricând un mare hit.  "Oamenii mă ştiu pentru că am lansat piese precum 'Sex Bomb', 'Delilah' şi altele. Nu că n-aş face-o din nou, aş putea lansa o nouă piesă de mare succes precum 'Sex Bomb', nu se ştie niciodată, nu exclud această posibilitate”.

Solistul mărturiseşte că are mult mai multă  grijă de vocea lui acum decât o făcea înainte. „Beau multă apă şi nu fumez prea multe trabucuri”.

Tom Jones a fost asaltat întotdeauna de amiratoare. Multe dintre ele au ajuns chiar să îşi alunce lenjeria intimă în timpul prestaţiilor sale. Artistul a dezvăluit că acest fenomen a apărut în urma unui incident absolut întâmplător. "Nu ridicam niciodată ce aruncau ele pe scenă. Totul a început la New York, într-un club. Nu mă deranja că eram considerat 'o bombă sexuală'. Apoi cămaşa mea a devenit parte a acestui obicei. Purtam un costum în debutul spectacolului, pe care am început să îl scot pentru că era prea cald, apoi, văzând reacţia spectatoarelor, mi-am spus: 'Ia te uite, asta chiar funcţionează'. La început nu am făcut-o intenţionat. A fost un gest pur şi simplu, pentru că îmi era prea cald pe scenă", a dezvăluit artistul într-un interviu, conform contactmusic.com.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate