Tommy Hilfiger și doamna Hilfiger, un cuplu de poveste la Gala Met. Ce apariție senzațională au avut

8 mai, 2024

Unul dintre cele mai fabuloase cupluri de la Met Gala a fost cel alcătuit din Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger. Desprinși parcă dintr-un basm, cei doi s-au aflat în topul celor mai elegante celebrități.

Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg

Celebrul designer în vârstă de 73 de ani a apărut la patru ace, cum altfel? Brandul care îi poartă numele este unul dintre cele mai apreciate din lume!

Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (2) jpg

Tommy Hilfiger a păstrat aerul clasic boem cu pantaloni bleumarin, un sacou roșu, cămașă albă, papion negru și loaferși negri.

Superba sa soție, Dee Ocleppo Hilfiger, de asemenea designer, putea ușor fi confundată cu o prințesă. Ea a purtat o rochie splendidă, bej, cu broderie roșie, iar partea superioară tip corset avea un decolteu îndrăzneț, în formă de V. Adevăratul efect a venit însă de la pelerina splendidă cu glugă, ce i-a dat un aer de Scufița Roșie, respectând perfect tema evenimentului: ”Frumoasele din pădurea adormită: Reînvierea modei.”

Ce-i drept, ca niciodată, femeile au ales ținute romantice, feminine, care le-au evidențiat trăsăturile frumoase.

Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger sunt o prezență constantă la Galele Met, ce se țin anual, în prima luni a lui mai.

Frumoasa blondă acum în vârstă de 57 de ani este cea de-a doua soţie a lui Tommy, designerul american care a înfiinţat brandul Hilfiger în 1985. S-au căsătorit în 2008, iar un an mai târziu, Dee i-a dăruit şi lui un copil, un fiu pe nume Sebastian, care întregeşte un tablou de familie ce pare rupt dintr-o poveste modernă.

La 17 ani, Deniz, căreia toţi prietenii îi spuneau deja Dee, s-a mutat în Dallas, pentru a studia la universitate comunicare şi advertising – în timpul liber câştigându-şi banii de buzunar din modeling. O preocupare care a dus-o în braţele unei relaţii destul de zbuciumate cu roşcatul britanic Mick Hucknall, solistul formaţiei Simply Red. „Mick e un om încântător. Eram foarte tânără când am devenit un cuplu. Eu eram încă studentă şi mă aflam la Tokyo în vacanţă, cu un contract de modeling. Nu mai văzusem până atunci un bărbat cu o aşa explozie de păr!“ Dar, în vreme ce povestea cu Mick i-a rămas frumos în amintire, nu la fel se poate spune despre modeling. „În această industrie, am văzut nişte caractere şi nişte comportamente foarte urâte. Modelingul pur şi simplu n-a fost pentru mine!“

Până la întâlnirea cu Tommy Hilfiger, Dee a mai trecut, însă, printr-o căsnicie de şapte ani – cea cu jucătorul de tenis italian Gianni Ocleppo, căruia i-a dăruit doi copii. „Eu şi Tommy ne-am cunoscut într-o zi frumoasă de vară, 13 iulie 2005, pe o plajă în St. Tropez“, îşi aminteşte ea. „La acea vreme, eu trăiam în Monte Carlo cu cei doi fii ai mei, iar el locuia în Connecticut. Fusesem invitată la o petrecere pe un iaht. Dar am refuzat invitaţia, fiindcă nu aveam babysitter. Câteva ceasuri mai târziu, Tommy m-a sunat şi mi-a spus: «Am auzit că n-ai babysitter. Adu şi copiii cu tine, iar noi le vom face aripioare de pui delicioase...»“ A fost replica fermecată cu care Hilfiger a cucerit-o!

„Eu şi Tommy avem împreună, şi după căsniciile noastre anterioare, şapte copii. Şi sunt foarte fericită să spun că avem cu toţii o legătură minunată.“, spune Dee, care se împarte între casele cuplului din Miami, Mustique, Connecticut şi Manhattan. Dar şi între călătoriile de business pentru promovarea brandului Hilfiger, deplasări în scop caritabil sau pentru dezvoltarea propriei sale afaceri – o linie de genţi. Iar ceea ce îi ajută să se regăsească sunt vacanţele. „Escapada mea favorită este în mijlocul Mării Mediterane – probabil în zona Italiei sau a Greciei. Să fiu pe un iaht cu familia mea! Atât!“. Simplu și la obiect, nu-i așa?

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg