Tommy Lee, dat în judecată

1 decembrie, 2011

Fostul soţ al Pamelei Anderson are probleme cu legea. Tommy s-a trezit dat în judecată de un fost angajat care îl acuză că şi-a bătut joc de el. Asta în calitate de

Fostul soţ al Pamelei Anderson are probleme cu legea. Tommy s-a trezit dat în judecată de un fost angajat care îl acuză că şi-a bătut joc de el. Asta în calitate de şef, desigur!

Michael Sullivan, pe numele lui, a lucrat vreme de 6 ani ca asistent al bad boy-ului notoriu, iar asta n-a fost deloc un job uşor sau distractiv, cum ar crede unii. În documentele depuse la tribunal, Sullivan spune acum că Tommy i-a impus un regim de muncă inuman, cerându-i să fie la dispoziţia lui 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână - iar pentru asta l-a obligat să locuiască la reşedinţa lui, taxându-l apoi pentru chirie! Mai exact, din 2009, basistul de la Motley Crue a găsit de cuviinţă să-i taie omului câte 1.000 de dolari pe lună pentru chiria cu pricina! Mai mult, Lee îi tăia din salariu de câte ori Sullivan întârzia câteva minute sau se supăra pe el din diverse motive. Iar după ce angajatul a reuşit să-şi găsească un alt job (cel de tour manager pentru formaţia Bush), Lee a avut grija să.i spulbere această oportunitate, defăimându-l în faţa viitorilor şefi.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE