TOP 10 Cine este cel mai sexy prinţ din lume?

19 februarie, 2015
pavlos of greece ab170161275 jpeg

Am greşi dacă i-am alinia ca la un concurs de frumuseţe canină, studiindu-le pedigriul şi alura elegantă. Aceşti emisari sexy de la casele regale nu trebuie priviţi ca nişte exponate plăcute ochiului. Personalitatea lor este pe măsura sex-appealului.

Am greşi dacă i-am alinia ca la un concurs de frumuseţe canină, studiindu-le pedigriul şi alura elegantă. Aceşti emisari sexy de la casele regale nu trebuie priviţi ca nişte exponate plăcute ochiului. Personalitatea lor este pe măsura sex-appealului.

image

10. Prinţul Paul al Greciei

47 de ani

Moşteneşte tronul unei case regale aflate în exil. Dar acest grec cu sânge albastru nu trăieşte din titluri şi amintiri, ci lucrează pe post de consultant financiar la Londra. Ne place că aduce un pic cu fermecătorul Hugh Grant şi că este pasionat de navigaţie. Are şi banii necesari practicării acestei activităţi… regale, doar s-a căsătorit cu fiica unui miliardar american, Marie-Chan­tal Miller, care i-a dăruit nu mai puţin de cinci copii.

Click pe următoarea!

9. Luis Alfonso de Bourbon: Spania

40 de ani

Acest spaniol seducător, căsătorit şi tată a trei copii, este considerat, nici mai mult, nici mai puţin decât pretendentul legitim al tronului Franţei, pe care ar fi putut urca cu denumirea de Ludovic al XX-lea. Numai că-n Franţa a fost abolită de mult monarhia, iar spaniolul se mulţumeşte să domnească doar la el în dormitor. Şi să fie verişorul de gradul doi al proaspătului rege al Spaniei, Felipe al VI-lea. De dragul acelui zâmbet larg, mai c-am susţine şi noi restaurarea monarhiei în Franţa.

Click pe următoarea!

8. Pierre Casiraghi: Principatul de Monaco

27 de ani

Este celălalt Casiraghi, al doilea în ordinea de succesiune la trofeul frumuseţii din Principat, după fratele lui mai mare. Ar fi intrat pe un loc mai bun în top dacă n-ar fi insistat atâţia ani cu acea tunsoare geek, cu cărarea pieptănată cuminte într-o parte. Aspectul ciufulit îi prinde mai bine pe fraţii Casigraghi, iar mezinul Prinţesei Caroline de Monaco şi-a revizuit look-ul de-abia anul trecut. E o partidă pierdută, oricum, căci în aprilie se însoară cu iubita lui, Beatrice Borromeo.

7. Mohammed Al Maktoum: Dubai

32 de ani

Alintat Fazza, prinţul moştenitor al unuia dintre cele mai bogate emirate din lume, cel al Dubaiului, are 32 de ani şi toată viaţa înainte pentru a toca averea lui imensă. O avere de 15 miliarde de euro, care-l face şi mai seducător în ochii supuselor şi al eventualelor viitoare neveste. Da, vorbim la plural, căci suntem pe teritoriu musulman. E drept că sex-appealul lui păleşte serios atunci când ne gândim că a provenit din părinţi verişori primari… Dar cine nu trece peste aşa un detaliu nesemnificativ când se gândeşte la luxul care guvernează viaţa acestui prinţ amator de călărie, scufundări şi… poezie.

Click pe următoarea!

6. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck: Bhutan

34 de ani

Este capul dinastiei Wangchuck şi al cincilea suveran al unui regat de care n-a auzit nimeni, cel al Bhutanului. Ei bine, acest rege asiatic poate că nu este unul dintre cei mai populari din lume, dar este cât se poate de atrăgător, chipul său impecabil făcându-l să semene cu o păpuşă chinezească… masculină. Vorbim de un rege neobişnuit, care circulă cu bicicleta şi nu se desparte niciodată de tunica lui portocalie. Formează o pereche superbă cu soţia lui cu zece ani mai tânără, fiind supranumiţi „William şi Kate ai Himalaiei“.

5. Prinţul Amedeo: Belgia

28 de ani

Are două titluri de prinţ, unul valabil în Belgia, celălat în Austria. Doi prinţi la preţ de unul, cum ar veni. Dar farmecul acestui tânăr belgian specialist în managementul afacerilor este nepreţuit. Evident, o aşa partidă nu putea rămâne prea mult timp necucerită, căci Amedeo s-a căsătorit anul trecut cu prietena lui de mai mult de şapte ani, Elisabetta Maria Rosboch, fiica unui aristocrat italian.

Click pe următoarea!

4. Prinţul Frederik: Danemarca

46 de ani

Viitorul Rege Frederik al X-lea al Danemarcei va fi cu siguranţă unul dintre cei mai chipeşi monarhi moderni. Chiar ne pare rău că această casă regală nu este mai populară, căci prinţul danez cu zâmbet fermecător şi părul uşor grizonant îl eclipsează serios pe William în materie de farmec. Fără supărare, Kate! Iar faptul că fostul playboy interesat de manechine a devenit un tată de familie foarte afectuos, înconjurat de nu mai puţin de patru copii, îl face şi mai cool. Ce mai, prinţesa Mary este o norocoasă!

3. Prinţul Carl Philip: Suedia

35 de ani

Intrăm deja în zona în care se încinge atmosfera. Asta deoarece următorul prinţ ar putea fi la fel de bine un actor de la Hollywood sau un manechin de lenjerie intimă. Un fel de Prinţ Harry scandinav, brunetul a scandalizat şi el regatul propriu cu aventurile sale îmbibate în alcool, iar obsesia pentru cursele de maşini este o altă latură mai puţin regală a lui Carl. Ca să nu mai vorbim de logodna cu fostul model Sofia Hellqvist, vedetă controversată cu ceva poze nud la activ. Mai avem dreptul să visăm în legalitate la acest prinţ până pe 13 iunie, când va fi luat. Definitiv.

Click pe următoarea!

2. Prinţul Harry: Marea Britanie

30 de ani

Sau cel mai sexy roşcat cu sânge albastru pe care îl cunoaştem. Poate că nu are el pletele sexy şi negre ca pana corbului ale omologului suedez, dar, în materie de personalitate, sunt şanse mari să-şi depăşească toţi contracandidaţii. Petrece când are chef, se îmbată, dacă aşa o simte, pozează gol lângă fătuci dezinhibate, fără să se gândească la consecinţe… Dar are şi o inimă de aur, fiind cel mai implicat membru al familiei regale în acţiuni caritabile, aşa cum o făcea şi regretata lui mamă, Lady Di. Iar expediţiile lui riscante la Polurile Nord, Sud şi pe Everest vin să completeze frumos tabloul lui cu merite. Sexy, curajos şi, mai ales, disponibil. Keep Calm Harry is Still Single…

Cel mai sexy!

Andrea Casiraghi: Principatul de Monaco

Doar când te gândeşti la el ca la nepotul lui Grace Kelly te trec fiori. De plăcere. Un tânăr frumos şi elegant, cu aerul boem al unui actor francez, vestimentaţie de hipster şi, mai ales, naturaleţea unui bărbat obişnuit, neîncorsetat de eticheta de la Palat. Alintat de monegasci „l’enfant terrible“ sau „rebel angel“, Andrea trăieşte la înălţimea acestor supranume, fiind prins deseori de paparazzi pe picior greşit. Beat, fumat, amorezat. S-a cuminţit, într-un final, alături de soţia Tatiana Santo Domingo, care-i va dărui, în curând, al doilea copil.

foto: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg