Top 10 ţinute extravagante la Grammy

16 februarie, 2016
Nicki Minaj jpeg

O recapitulare a apari┼úiilor vedetelor la Grammy-uri de-a lungul timpului ne arat─â c─â extravagan┼úa e aproape obligatorie pe covorul ro┼ču al Oscarurilor muzicale

Bleona Qereti

Bleona abordează mereu ţinute foarte provocatoare.

Artista albaneză de 36 de ani e recunoscută pentru astfel de apariţii care lasă la vedere multă piele. Aici o vedem la Grammy-urile din 2015, cu o apariţie de femeie grladiator.

Joy Villa

T├ón─âra de 24 de ani se chinuie s─â se fac─â remarcat─â prin astfel de outfituri ciudate. Iat-o anul acesta, iar mai jos, purt├ónd ni┼čte "g─âuri portocalii", la Grammy-urile de anul trecut.

Joy Villa nu s-a dezminţit la Grammy-urile de anul acesta.

Anul trecut, Joy s-a situat lesne pe lista celor mai prost îmbrăcate.

Sasha Gradiva

Rusoaica de 37 de ani, n─âscut─â ├«n Moscova, a fost primul artist rus invitat la Grammy-uri. S-a ├«nt├ómplat ├«n 2012, iar Sasha a vrut s─â marcheze momentul cu o rochie care simbolizeaz─â rela┼úiile dintre America ┼či Rusia: candidul roz se ├«nt├ólne┼čte cu ni┼čte arme grele periculoase. ├Äntre r─âzboi ┼či pace...

Sasha, la Grammy-urile din 2012.

Katy Perry

Rochia muzical─â creat─â de Valentino, purtat─â de Katy ├«n urm─â cu doi ani, r─âm├óne - oric├ót de ├«mp─âr┼úit─â de critici ├«ntre topurile "cel mai bine" ┼či "cel mai prost" - o crea┼úie iconic─â pentru Grammy-uri. Interesant este c─â Marica Pellegrinelli a purtat aceast─â rochie la nunta sa cu Eros Ramazzotti.

Creaţia purtată de Katy a rămas una iconică.

Rihanna

Ea a fost anul trecut ca un nori┼čor roz, ├«ntr-o crea┼úie Giambattista Valli.

Rihanna a purtat anul trecut o rochie semnat─â Giambattista Valli.

Lady Gaga

C├ónd e vorba de Lady Gaga, ne a┼čtept─âm la ┼úinute extravagante. ┼×i anul acesta a fost o apari┼úie special─â cu tributul adus regretatului David Bowie. De neuitat a r─âmas, ├«ns─â, ┼či apari┼úia ei ├«ntr-un cocon, la Grammy-urile din 2011. Practic, a┼ča a "p─â┼čit" diva pe covorul ro┼ču: purtat─â pe bra┼úe ┼či ascuns─â-ntr-un ou.  Da, acolo, ├«n─âuntru, s─âl─â┼čluia Gaga!

Lady Cocon - sau, mai simplu, Cocoana - , evolu├ónd pe covorul ro┼ču...

Kanye West

De mult de tot, ├«nainte s─â fi auzit de el ┼či ├«nainte de orice r─âzboi cu Taylor Swift, a┼ča se prezenta Kanye West - la Grammy-urile din 2006. Apari┼úia era tributul lui pentru Prince. Cam cum a f─âcut anul acesta Gaga cu David Bowie. De┼či Prince tr─âie┼čte ├«n continuare, slav─â Domnului... Aoleo, acum Kanye va zice c─â a lansat-o ┼či pe Gaga!

Kanye West, îmbrăcat în stilul lui Prince.

Nicki Minaj

Ea a reu┼čit s─â se plaseze bine ├«n toate topurile "Cel mai prost ├«mbr─âcate" cu aceast─â ┼úinut─â pentru gala muzical─â din 2011. Nemul┼úumit─â de rezultat, a recidivat ├«n 2012 cu o ┼úinut─â care s-a dorit ┼či mai ┼či: Maica Minaj cu un Pap─â procurat de prin backstage gra┼úie mimicii lui conving─âtoare.

Nicki, la Premiile Grammy din 2011.

Un "cuplu" nea┼čteptat la Grammy-urile din 2012

Kim Kardashian

Anul trecut, a purtat această ţinută semnată Jen Paul Gaultier, pe care mulţi au confundat-o cu un capot...

Ţinuta lui Gaultier n-a avantajat-o pe Kim.

Jennifer Lopez

Ca o concluzie, s─â ne amintim ┼či de aceast─â ┼úinut─â iconic─â a lui Jennifer Lopez, creat─â de casa Versace pentru Grammy-urile din 2000. La vremea respectiv─â, aceast─â apari┼úie a lui Jennifer a uluit, fiind considerat─â foarte, chiar prea ├«ndr─âznea┼ú─â... Au trecut 16 ani de-atunci. N-am uitat rochia verde, dar ni se mai pare ┼čocant─â?!

J.Lo, pe vremea când forma un cuplu cu P.Diddy.

Foto: WENN