Top 3 accesorii auto care au rol utilitar şi oferă un aspect modern şi îngrijit maşinii tale

30 martie, 2022
1 caine32 jpg jpeg

Menţinerea unei maşini ca nouă nu este o sarcină uşoară. Alături de reviziile periodice şi de vizitele la service-ul auto, manevrarea ei fară bruscări, condusul prudent, dar şi achiziţionarea unor accesorii de calitate pare să fie reţeta pentru o viaţă îndelungată a maşinii.

Chiar şi atunci când se optează pentru o maşină second-hand, se poate obţine acea senzaţie de nou, atâta vreme cât se achiziţionează accesorii auto interior şi exterior noi şi se ţine cont de câteva detalii.

Dacă vrei să descoperi care sunt principalele accesorii auto care vor da o notă de eleganţă maşinii tale, citeşte în continuare acest articol.

Iată care sunt cele mai bine vândute accesorii auto care îţi vor face maşina să arate mai sofisticat!

Capace de roţi

Sarcina lor principală este de a proteja jantele împotriva deteriorării externe, având totodată şi funcţie estetică. Acestea înfrumuseţează exteriorul vehiculului şi oferă maşinii un aspect îngrijit. Capacele anvelopelor pot fi utilizate pe tot parcursul anului, fiind potrivite atât vara, cât şi iarna. Se asamblează rapid, prin fixarea pe janta de oţel a roţii, cu inelul metalic pe interior. Au un material din plastic de înaltă calitate, stabil, dur şi rezistent la deteriorări. Sunt decupate special pentru supape, astfel încât atunci când se realizează procesul de umflare a anvelopei, acesta să se realizeze fără a fi necesară scoaterea capacelor. Deşi capacele par a fi obiecte de lux, ele chiar sunt utile şi ajută mult în protejarea anvelopelor.

Covoraşe auto

Maşina ta este importantă şi vrei să o protejezi cât mai mult timp şi să o menţii într-o stare cât mai bună? Dacă vrei să eviţi impregnarea mochetei cu lichide nedorite sau cu murdărie, alege covoraşele care se potrivesc perfect formei maşinii tale. Totodată, cu ajutorul lor eviţi formarea mucegaiului, bacteriilor sau a altor tipuri de pete de la interacţiunea constantă şi inevitabilă cu podeaua. Deoarece cele special făcute pentru maşina ta sunt proiectate astfel încât să se alinieze celor mai mici detalii, ele se vor potrivi perfect. Aşezarea şi potrivirea se datorează realizării speciale după modelul şi anul de fabricaţie al automobilului. Astfel, nu vei avea avea probleme cu alunecarea covoraşelor sub pedale, ceea ce poate cauza chiar şi accidente.

Tăviţe portbagaj

La fel ca şi covoraşele auto, tăviţele de portbagaj trebuie să fie compatibile modelului de autovehicul pe care îl deţii. Nu există produs de acest tip care să fie universal, întrucât fiecare model de maşină are dimensiuni diferite, motiv pentru care este primul lucru pe care trebuie să îl afli atunci când faci o astfel de achiziţie. Designul este un criteriu important în alegerea acestui accesoriu. Suprafaţa covoraşului trebuie să aibă numeroase crestături mici care să facă suprafaţa antiderapantă, dacă nu îţi doreşti ca în timpul călătoriei tot ceea ce transporţi să se mute dintr-o parte în alta. În cazul în care transporţi lucruri fragile, aceste tăviţe portbagaj trebuie să vină împreună cu nişte opritoare care sunt deosebit de practice în astfel de cazuri. Tot la capitolul design, dacă ai animale de companie şi doreşti să călătoreşti împreună cu acestea, atunci trebuie să te asiguri că suprafaţa tăviţelor de portbagaj sunt confortabile pentru micii necuvântători. Pentru o gamă variată de tăviţe auto pentru portbagaj, găseşti aici modele de la cei mai renumiţi producători din Europa, la preţuri accesibile. Autogedal.ro pune la dispoziţie astfel de accesorii dedicate pentru fiecare marcă şi model auto.

 În concluzie, când vine vorba despre întreţinerea unei maşini, rolul accesoriilor auto este extrem de important, având nenumărate avantaje. Cu toate acestea, nu toată lumea se gândeşte serios să-şi cumpere accesorii auto, decât în momentul în care realizează că acestea sunt indispensabile, având totodată şi rol estetic.

 Sursa foto: pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg