Top 3 daruri ideale pentru femei

28 decembrie, 2021
3 cadoul ideal jpg jpeg

Persoanele dragi nouă merită să primească doar cadouri originale, care să îmbine utilul cu plăcutul şi care să le aducă zâmbete şi bucurii.

Ca să alegi un dar pe măsura aşteptărilor, trebuie să ştii ce hobby-uri are persoana iubită şi ce îi place să facă în timpul liber, pentru a alege înţelept.

Iată top 3 cadouri inedite, prin care sigur le vei surprinde plăcut pe cele dragi:

1. Vacanţele

Este ştiut faptul că femeile visează la vacanţe, aşa că le poţi oferi un voucher-cadou pentru un city break în care să mergeţi împreună. În funcţie de buget, poţi opta pentru o destinaţie din România, cu peisaje feerice de iarnă şi servicii de SPA. Iar în această perioadă găseşti, cu siguranţă, o ofertă specială de care să vă puteţi bucura împreună.

5 cadiu2 jpg jpeg

2Bijuterii şi alte accesorii

Jennie Kwon era de părere că “bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simţi unică.” Iată de ce achiziţia de ceasuri sau bijuterii poate fi o alegere ideală oricând ai nevoie să faci o femeie fericită.  Poţi opta pentru cercei, inele, pandantive, coliere sau brăţări. Impactul acestor daruri va fi şi mai mare, dacă le oferi în cutii de bijuterii unicat. Cutia poate fi chiar personalizată cu mesajul dorit, pentru a dăinui în timp.

3. Înfrumuseţare şi răsfăţ

Indiferent de femeia din viata ta, fie că este vorba de mamă, soră, colegă sau iubită, există un cadou cu care sigur nu vei da greş: sedinţe premium de înfrumuseţare şi răsfăţ la clinicile specializate.

Poţi oferi un gift voucher pentru efectuarea de tratamente precum: curatare faciala cu ultrasunete si energie galvanica, terapii faciale de hidratare cu LED, ideale în sezonul rece, rejuvenare faciala cu IPL, pentru un efect antirid, anti-pete şi anti-acnee, remodelare corporală, pentru eliminarea celulitei, dar şi servicii de epilare definitivă cu laser şi IPL, pentru o piele fină tot anul care vine.

6 cadou3 jpg jpeg

Tratamentele din centrele de specialitate au efect încă de la prima şedinţă, sunt nedureroase si non-invazive, fiind efectuate de specialişti in domeniu, cu produse dermatocosmetice. În plus, pe lângă înfrumuseţare, aceste servicii reprezintă şi un moment suprem de răsfăţ şi relaxare.

 Ce îşi poate dori mai mult o femeie?

Frumuseţea se îngrijeşte!Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg