Top 5 Cei mai sexy regizori

3 august, 2017
Nolan bun jpeg

Toate topurile sexy sunt cu şi despre modele şi actori. Să ne îndretăm privirea şi asupra celor din spatele camerelor de filmat, pentru că avem ce privi. Îndelung!

image image

Americanul de 49 de ani, născut în San Antonio (Texas) a cunoscut succesul cu filmele lui cu aromă mexicană... De la El Mariachi, din 1992 (care a adus încasări de 2 milioane de dolari, filmările costând doar 7.000 de dolari!!!) la Desperado şi One Upon A Time in Mexico, superproducţii cu superstaruri (Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke). Robert a fost implicat şi în producţia Sin City. Căsătorit 16 ani cu Elizabeth Avellan, o porducătoare de film de origine venezueleană, cu care are 5 copii, Robert a divorţat în 2006 – după divorţ afişându-se cu actriţa Rose McGowan, cea care i-a şi provocat despărţirea de Elizabeth. Din păcate, relaţia cu Rose a durat doar 3 ani. Interesant este, însă, că fosta soţie este şi acum producătoare a filmelor lui, cei doi păstrând o relaţie profesională foarte bună...

image

Cine nu-l cunoaşte pe senzaţionalul regizor, primul mexican nominalizat la Oscarul pentru regie, în 2006, graţie peliculei sale Babel. N-a luat atunci Oscarul. În acel an, a câştigat, în schimb, trofeul pentru regie la Cannes. Dar a revenit ca o furtună în 20014, obţinând nu doar Oscarul pentru regie, dar şi pe cel pentru scenariu şi pe cel pentru cel mai bun film – cu fantastica peliculă Birdman. Şi ca şi când toate premiile n-ar fi fost de ajuns, anul următor a recidivat, cu un alt film care a făcut valuri printre cineaşti – The Revenant, cu Leonardo DiCaprio. Am putea spune, astfel, că regizorul de 53 de ani a fost primul şi singurul până acum care a reuşit să facă în aşa fel încât Leo să ia, în sfârşit, Oscarul. Alejandro e căsătorit cu Maria Eladia Hagerman, de profesie grafic designer, cu care are o fiică, Maria Eladia, şi un fiu, pe nume Eliseo.

image

Americanul de 51 de ani ne-a dat filmul „300”, cu legendarul strigăt al lui Gerard Butler „This is Sparta!”. Dar ne-a mai dat, ce-i drept, şi „Batman vs. Superman”, care i-a lăsat o pată în portofoliu... Tot el ni l-a adus şi pe Henry Cavill în rolul lui Superman... Un personaj care l-a fascinat. Din păcate, Zack şi-ar fi dorit să aibă puterile lui Superman ca să-şi poată salva fiica, pe Autumn, care s-a sinucis anul acesta, în luna martie. Zack mai are şapte copii, dintre care doi sunt adoptaţi împreună cu cea de-a doua soţie, Deborah Snyder, cu care este însurat din 2004.

image image

1.Christopher Nolan

Ce-ar mai fi de spus despre genialul regizor de 47 de ani, născut la Londra? Titlurile filmelor lui, care au marcat cinematografia mondială, vorbesc de la sine: Insomnia (2002), The Dark Night Trilogy, Inception (2010), iar anul acesta fenomenalul Dunkirk. Nu a câştigat încă niciun Oscar, dar are trei nominalizări. Iar criticii spun că e mai aproape ca oricând de trofeu cu pelicula Dunkirk. Ne place fiindcă este talentat, sexy şi are o relaţie specială cu un alt talentat sexy, Tom Hardy, cu care a realizat Dunkirk.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}