TOP 5. Cine învârte cei mai mulţi bani în muzică?

3 decembrie, 2014
10254981 10152897188249402 1407400252828519943 n jpeg

Regina muzicii pop conduce într-un top al muzicienilor cu cele mai mari averi, întocmit de compania de cercetare Wealth-X. Iată care sunt artiştii care ocupă următoarele locuri în clasament.

Regina muzicii pop conduce într-un top al muzicienilor cu cele mai mari averi, întocmit de compania de cercetare Wealth-X. Iată care sunt artiştii care ocupă următoarele locuri în clasament.

Cântăreaţa de 56 de ani are, în conturi şi proprietăţi, o avere la 800 de milioane de dolari, în scădere totuşi faţă de anul trecut, când a fost evaluata la un miliard de dolari – pe ce-o fi cheltuit 200 de milioane într-un singur an?!

Cu o carieră întinsă pe aproape trei decenii şi mai bine de 300 de milioane de albume vândute, Madonna este liderul incontestabil al topului realizat de compania de cercetare Wealth-X. Ea produce bani pe bandă rulantă nu doar din concerte şi drepturi de autor, ci şi din afacerile bănoase din domeniul modei şi din colaborările din cinematografie.

image

Locul doi este ocupat de Paul McCartney, care, în lunga lui cariera de membru al trupei The Beatles şi apoi în aventura muzicală solo, a adunat 660 de milioane de dolari.

image

Averea sa creşte de la an la an, graţie drepturilor de autor pentru piesele celor de la The Beatles, cumpărate în trecut de Michael Jackson.

image

Dr. Dre şi P. Diddy sunt ocupanţii poziţiilor trei şi patru din clasament, cu averi estimate la 650, respectiv 640 de milioane de dolari.

Amândoi s-au dedicat, în ultima perioadă, afacerilor şi au lăsat muzica pe locul doi, o alegere care s-a dovedit a fi profitabilă.

image

Dr. Dre şi-a vandut la începutul anului compania Beats Electronics, producătoare de echipament audio, celor de la Apple, pentru suma de 3 miliarde de dolari.

image

Céline Dion este ultima în top cinci. Cantareata de origine canadiana, in varsta de 46 de ani, are o avere estimata la 630 de milioane de dolari.

image

Ea a semnat un contract cu vestitul hotel-cazinou Caesar’s Palace din Las Vegas, până în 2019 şi, chiar dacă a fost nevoită să facă o pauză din cauza problemelor de sănătate ale soţului ei, René Angelil, ea va reveni pe scenă în luna martie a anului viitor.

image

Foto: paginile oficialeRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg