Top 5 ţinute sexy purtate de Andreea Marin

6 noiembrie, 2014

Nu mai este niciun secret că Andreea Marin este un simbol al eleganţei şi al rafinamentului. După ce a reuşit să slăbească miraculos cu ajutorul curelor de detoxifiere, vedeta în vârstă de 39 de ani arată mai bine ca oricând.

Nu mai este niciun secret că Andreea Marin este un simbol al eleganţei şi al rafinamentului. După ce a reuşit să slăbească miraculos cu ajutorul curelor de detoxifiere, vedeta în vârstă de 39 de ani arată mai bine ca oricând. Însă, nu numai alimentaţia a fost ceea ce a schimbat Andreea Marin. Aceasta şi-a schimbat şi stilul vestimentar, odată cu kilogramele pierdute.

Iată astfel, top cinci ţinute cele mai sexy şi elegante ţinute ale frumoasei vedete.

5. Încrezătoare în noul său aspect, Andreea Marin a optat pentu o rochie mulată, care să-i pună în evidenţă silueta dobândită recent. Nici decolteul generos nu a putut fi ignorat de către fanii aceştia, care la vederea acestei imagini i-au lăsat mesaje pozitive pe o reţea de socializare.

Click pe următoarea!

4. Văzând ţinuta aceasta nici n-ai spune că vedeta are aproape 40 de ani. Cămaşa albă cu fusta lungă până în pământ îi dau vedetei un aer sofisticat.

3. Andreea Marin este definiţia eleganţei, iar asta se poate vedea în ţinuta alăturată. Rochia neagră lungă şi sacoul alb sunt două piese vestimentare care o caracterizează întru totul.

2. Rochia neagră de piele este o alegere îndrăzneaţă, dar totodată inspirată. Deşi nu este o piesă vestimentară cu care ne-a obişnuit prezentatoarea TV, rochia îi vine ca şi turnată. Iar coafura şi accesoriile sunt din acelaşi registru. Aşa da!

1. Ceea ce atrage în primul rând la această ţinută este, bineînţeles, culoarea puternică a acestei rochii. Este o rochie de paiete interesantă şi o prinde de minune pe aceasta. A accesorizat-o corect şi efectul este unul garantat.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}