Top 5: Vedete care au slăbit spectaculos!

5 ianuarie, 2015

Kilogramele în plus le-au dat bătăi de cap şi vedetelor din România. Fie că au încercat diete drastice, fie că au petrecut mult timp în sala de gimnastică, vedetele au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Kilogramele în plus le-au dat bătăi de cap şi vedetelor din România. Fie că au încercat diete drastice, fie că au petrecut mult timp în sala de gimnastică, vedetele au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Iată, astfel, care sunt vedetele din România care au trecut printr-o transformare radicală într-un timp record!

Andreea Marin

Vedeta s-a luptat îndelung cu surplusul de greutate, reuşind să-l învingă printr-un stil de viaţă sănătos şi printr-un regim alimentar foarte strict.

Andreea Marin a dat jos nu mai puţin de 25 de kilograme, după ce a recurs la cure de detoxifiere, mesele sale fiind formate în principal din seminţe, fructe şi condimente.

Click pe următoarea!

Carmen Brumă

La numai două luni de la naştere, Carmen Brumă a reuşit să elimine toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii prin mult sport, dar şi printr-un regim alimentar sănătos.

„Am făcut mişcare de 5-6 ori săptămână din a şasea zi după naştere. Nu am mers la sală, m-am antrenat acasă sau în parc ( antrenamentle sunt de tipul celor din programul meu 3 S – Sănătoasă Suplă Sătulă)”,a scris Carmen Brumă pe o reţea de socializare.

Rita Muresan

Transformarea de-a dreptul radicală prin care a trecut Rita Muresan în ultimele luni i-a luat prin suprindere pe toţi fanii vedetei. Aceasta a slăbit zeci de kilograme, iar silueta sa pare ca trasă prin inel. Creatoarea de modă este mândră de trupul său, însă spune că nu era complexată de aspectul său nici atunci când avea cu 45 de kilograme în plus.

“ Am facut tot ce a fost omeneşte posibil ca să slăbesc şi nu am reuşit nimic. Mergeam la un centru de frumuseţe, timp de 3 luni am făcut acupunctură, am ţinut dietă. În acest timp, eu am reuşit să slăbesc numai 3.2 kilograme, când alţii slăbeau 15. Stăteam şi ţineam diete în loc să îmi rezolv problemele.”, povesteşte vedeta care susţine că pacea sufletească şi împăcarea mental contează foarte mult într-un astfel de proces.

Mulţumită de rezultatul la care a ajuns, aceasta mărturiseşte că nu mai vrea să slăbească: “Nu mai vreau să slăbesc, sunt suplă, sexy şi frumoasă. Am 68 de kilograme. Dieta, sportul, toate sunt importante, dar trebuie să fie în armonie! Am luat toate pastilele posibile, puteam să mă îmbolnăvesc grav. Dar Dumnezeu e bun cu mine. Acum sunt în armonie, atât înăuntru, cât şi afară.”

Nicoleta Luciu

Vedeta s-a numărat printre femeile care au acumulat foarte multe kilograme pe timpul sarcinii, iar cum în cazul Nicoletei a fost vorba de tripleţi… şi numărul kilogramelor a fost pe măsură. Însă, Nicoleta nu s-a descurajat şi a luptat să ajungă la silueta care a consacrat-o.

Aceasta a ţinut un regim alimentar de 1.000 de calorii pe zi, constând în carne slabă, legume, fructe şi brânză. Însă, a ţinut cont de regula de bază a unei aliementaţii de succes de a nu amesteca carnea cu carbohidraţii.

Desigur, nu a făcut rabat nici de la efortul fizic, arzând 1500 kcal prin sport şi activităţi zilnice. Aceasta susţine că e musai să arzi un număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentaţie. Şi dacă e să ne uităm la rezultatul efortului depus de Nicoleta Luciu, tindem s-o credem!

Gabriela Cristea

Şi Gabriela Cristea a slăbit miraculos. Aceasta a scăpat de 20 de kilograme mâncând trei mese principale pe zi şi două gustări. Deci, nici urmă de înfometare! Însă, a apelat într-adevăr la un supliment, menit să-i potolească poftele în perioada respectivă. Vedeta susţine că produsul este unul natural şi sănătatea sa nu a avut de suferit pe timpul acestui proces.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}