TOP 5 Vedete care s-au căsătorit pentru prima dată după 40 de ani!

19 ianuarie, 2015

Niciodată nu e prea târziu sau mai bine mai târziu decât niciodată par a fi devizele multor vedete de la Hollywood care s-au căsătorit după ce-au trecut de frumoasa vârstă de 40 de ani!

"Niciodată nu e prea târziu" sau "mai bine mai târziu decât niciodată" par a fi devizele multor vedete de la Hollywood care s-au căsătorit după ce-au trecut de frumoasa vârstă de 40 de ani!

Haideţi să vedem, aşadar, despre cine este vorba!

Cameron Diaz a declarat în nenumărate rânduri că nu este făcută pentru căsătorie şi că nu crede în însemnătatea ei. Ei bine, a susţinut asta până l-a întâlnit pe Benji Madden. Starul rock a făcut-o pe aceasta să-şi schimbe părerea şi să accepte să devină doamna Madden la 42 de ani.

Click pe următoarea!

Selma Hayek s-a căsătorit cu magnatul francez Pinault la vârsta de 42 de ani, după ce îi dădese naştere fiicei sale. Nimeni nu mai spera la o căsătorie între cei doi, având în vedere că logodna lor fusese anulată cu câţiva ani în urmă. Cu toatea acestea, cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la City Hall, în Paris.

Click pe următoarea!

Şi Sandra Bullock "a aşteptat" să împlinească 40 de ani pentru a se căsători cu Jessie James. Nunta celor doi a avut loc în California, în cadrul unei ceremonii organizate în stil country.

Starul din Neveste Disperate, Marcia Cross, este o altă vedetă de la Hollywood care şi-a găsit marea iubire după 40 de ani. Actriţa avea 44 de ani când s-a căsătorit cu Tom Mahoney. "Dacă ne-am fi întâlnit pe la 20 de ani, am fi trecut unul pe lângă celălalt. El a avut drumul lui de făcut în viaţă până în acest moment, iar eu l-am avut pe al meu.", este ceea ce ce declara la momentul nunţii Marcia.

Ellen DeGeneres a făcut pasul cel mare tocmai la 51 de ani. După două relaţii mai mult sau mai puţin în văzul lumii, Ellen a cunoscut-o pe Portia de Rossi. Patru ani mai târziu de la acest moment, cele două şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de stării civile.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg