Top: Actori celebri care au îmbătrânit frumos

29 august, 2014
george clooney la cravata wenn20730516 jpeg

Topul bărbaţilor de la Hollywood care au îmbătrânit frumos a fost întocmit în urma unui sondaj realizat de Crown Clinic din Manchester, Marea Britanie, un centru specializat în implantul de păr, în rândul a o 1.000 de cinefili care au avut de ales între câteva zeci de vedete

Topul bărbaţilor de la Hollywood care au îmbătrânit frumos a fost întocmit în urma unui sondaj realizat de Crown Clinic din Manchester, Marea Britanie, un centru specializat în implantul de păr, în rândul a o 1.000 de cinefili care au avut de ales între câteva zeci de vedete masculine cu vârsta de peste 40 de ani.

Câştigător a fost desemnat actorul George Clooney, considerat bărbatul de la Hollywood care a îmbătrânit cel mai frumos. Actorul american, în vârstă de 53 de ani, s-a clasat pe locul întâi al topului pentru că refuză să îşi vopsească părul cărunt, iar locul al doilea i-a revenit prietenului său, Brad Pitt, în vârsta de 50 de ani.

image

Locul al treilea este ocupat de Johnny Depp, în vârsta de 51 de ani, locul al patrulea îi revine starului din cele mai recente filme "James Bond", Daniel Craig, care are 46 de ani, iar poziţia a cincea este ocupată de australianul Hugh Jackman, în vârstă de 45 de ani.

Celelalte locuri, până la poziţia a zecea, sunt ocupate, în ordine, de Matt Damon, Matthew McConaughey, Will Smith, Sean Penn şi Colin Firth.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg