TOP Cele mai zgârcite vedete de la Hollywood!

29 decembrie, 2016
madonnahepta2016590 jpeg

Aceste staruri sunt extrem de bogate, însă când vine vorba de a cheltui efectiv bani, lucrurile se schimbă. Deşi n-ai crede, multe vedete de la Hollywood sunt foarte zgârcite când trebuie să cheltuiască chiar şi o sumă infimă din conturile lor personale.

Aceste staruri sunt extrem de bogate, însă când vine vorba de a cheltui efectiv banii, lucrurile se schimbă. Deşi n-ai crede, multe vedete de la Hollywood sunt foarte zgârcite când trebuie să dea chiar şi o sumă infimă din conturile lor personale.

Iată, aşadar, cele mai zgârcite vedete de peste Ocean!

Madonna este una dintre cele mai de succes artiste din toată lumea, dar asta nu înseamnă că nu-şi contabilizează fiecare bănuţ câştigat. Mai mult de atât, vedeta are impresia că totul i se cuvine şi cere să aibă parte numai de gratuităţi atunci când merge pe undeva.

image

Angajaţii săi spun că este atât de zgârcită încât nici nu se pune problema să primească prime sau bonusuri de sărbători. ”Ea crede că toţi ar trebui să se considere norocoşi că lucrează pentru ea şi că nu ar trebui să-i plătească.”, a declarat o sursă pentru revista Star care a mai precizat şi că staff-ul ei munceşte peste program şi este plătit pe jumătate faţă de cât ar fi trebuit.

image

Owen Wilson s-a întâlnit o vreme cu Kate Hudson, pentru care a organizat o petrecere fastuoasă. Lipsit de prejudecăţi, Owen l-a invitat chiar şi pe fostul lui Kate, Chris Robinson. Însă, pe cât de frumoasă a fost surpriza pentru frumoasa actriţa, pe atât de neplăcut a fost momentul în care nota de plată a sosit şi Owen nici nu a clintit. Toată lumea a presupus că în calitate de organizator şi iubit al lui Kate, Owen va fi cel care va plăti. Însă, spre surprinderea tuturor, acesta s-a făcut că plouă atunci când a venit nota şi l-a lăsat pe Chris (fostul lui Kate) să achite pentru distracţia comandată de Owen.

image

Tyra Banks are o atracţie pentru lucrurile scumpe, însă nu vrea să şi plătească pentru ele. Chiar şi aşa, vedeta nu se sfieşte să recunoască acest lucru. Mai mult de atât, gazda show-ului America`s Next Top Model a spus în nenumărate rânduri că a plecat din diverse hoteluri cu săpunul şi şamponul pentru a mai economisi puţin.

image

Kate Hudson se potrivea foarte bine la acest capitol cu Owen. Este atât de zgârcită încât preferă să împrumute orice poartă. De fapt, la un moment dat actriţa a declarat că nu-şi permite să cumpere hainele pe care le poartă la diferite evenimente, căci trebuie să susţină financiar doi copii. În contul actriţei figurează numai puţin de 38 de milioane de dolari.

image

Gisele Bundchen a fost în stare să ceară gratis o pereche de ghete pe care le-a văzut într-o vitrină. Asta deşi supermodelul are o avere estimată la 290 de milioane de dolari. Spre surprindere ei, patronul a refuzat categoric să-i ”doneze” acea pereche de încălţări.

image

Mark Zuckerberg a clădit o adevărată avere pe seama reţelei de socializare, Facebook. Cu toate acestea, în timpul lunei de miere, Mark a plecat de la cină fără să lase bacşiş, iar nota de plată era de 40 de dolari. Aşa zgârcit, mai rar găseşti!

image

Kristen Bell a întrecut orice măsură. Celebra actriţă a fost zărită în timp ce-şi cumpăra saltea şi cadru de pat second-hand.

image

LeBron James este exemplu clar de zgârcenie. Vedeta a ţinut deschis (special pentru el şi prietenii lui) un restaurant până la 4 dimineaţa pentru a putea petrece alături de prietenii săi. Cum i-a răsplătit James pe angajaţii restaurantului? Lăsând 10 dolari bacşiş!Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg