TOP Cine sunt cele mai sexy iubite sau soţii de fotbalişti?

19 iunie, 2014
sara carbonero147514179 jpeg

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia aduce în atenţia publicului şi iubitele şi soţiile fotbaliştilor care, de multe ori pot să capteze toată… atenţia. Multe dintre ele sunt fotomodele, actriţe şi cântăreţe, iar, pe lângă faptul că au lângă ele sportivi de renume, acestea

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia aduce în atenţia publicului şi iubitele şi soţiile fotbaliştilor care, de multe ori pot să capteze toată… atenţia.

Multe dintre ele sunt fotomodele, actriţe şi cântăreţe, iar, pe lângă faptul că au lângă ele sportivi de renume, acestea mai au ceva în comun: frumuseţea. Vă prezentăm în continuare o listă, întocmită de publicaţia „Esquire“, a celor mai atrăgătoare partenere de viaţă ale fotbaliştilor.

Irina Shayk

Fotomodelul rus Irina Shayk (28 de ani) are o relaţie cu fotbalisul portughez Cristiano Ronaldo (29 de ani) din 2010. Recent, cuplul a apărut pe coperta ediţiei spaniole a revistei „Vogue“. Irina Shayk a cunoscut faima în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale „Sports Illustrated Swimsuit“, devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea.

image

Sara Carbonero

În vârstă de 30 de ani, partenera portarului spaniol Iker Casilias (33 de ani) este o jurnalistă sportivă care a devenit cunoscută după Cupa Mondială din 2010, atunci când publicaţia „Time“ a scris că, în timpul meciului dintre Spania şi Elveţia, ea l-ar fi distras pe sportiv, ceea ce a dus la pierderea meciului pentru spanioli. În 2009, Sara a fost numită „Cel mai sexi reporter din lume“ de către „FHM“, un an mai târziu devenind „Cea mai fotografiată persoană din lume“, în urma unui interviu luat iubitului ei după un meci.

Vezi restul topului aici: adev.ro/n7bqhiRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg