Cifrele amețitoare ale ”Top Gun: Maverick”. Cel mai de succes film Paramount din istorie, după ”Titanic”

30 iunie, 2022
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg

”Top Gun: Maverick”, succes colosal: prima producție în care joacă Tom Cruise, cu încasări de peste 1 miliard de dolari!

Paramount dezvăluie că acesta este al doilea cel mai de succes film al lor din istorie, după emblematicul ”Titanic”, din 1997.

Oamenii din întreaga lume au mers să vadă continuarea producției de succes ”Top Gun”. După recordul de la lansare și încasări amețitoare de 156 milioane de dolari doar în primul weekend, ”Top Gun: Maverick” a detronat ”Pirații din Caraibe”, iar acum a ajuns la încasări de 1 miliard dolari.

Top Gun  Tom Cruise jpg

Paramount dezvăluie că ”Top Gun: Maverick” este al doilea mare succes al lor din istorie, în termeni de vânzări, după ”Titanic”.

Brian Robbins, președinte și CEO Paramount, e de părere că s-a creat iarăși un film eveniment, lucru deloc ușor de realizat. Iar asta se întâmplă doar când există o chimie miraculoasă între personaje.

Top Gun  Tom Cruise (2) jpg

Evident, chimia s-a creat încă din prima parte a filmului, iar povestea emoționantă a continuat acum, aducând melancolia fanilor genului la cote paroxistice.

Tom Cruise își savurează succesul, mai ales că este prima producție în care joacă și a atins deja încasări în lume de peste 1 miliard de dolari.

Este al doilea film din pandemie, după “Spider-Man: No Way Home,” care atinge aceste cifre.

Tom Cruise, ajuns la 59 de ani, a vorbit la Cannes despre bucuria pe care i-a adus-o Top Gun: ”Fac toate aceste filme pentru voi. Sunt al vostru în fiecare cadru, în fiecare moment.”

Îndrăgitul actor se bucură de lansarea ”Maverick”, la 36 ani distanță de la primul ”Top Gun” și spune că se bucură să vadă fericirea pe chipurile oamenilor și să știe că a contribuit la asta.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg