Top minciuni spuse de vedete

13 ianuarie, 2016
beyonce gettyimages 463018104 jpg jpeg

S-o spunem drept: toată lumea minte! Fie că e vorba de o exacerbare, fie că e vorba de o minciună intenţionată, toţi o fac la un moment dat. Din fericire, multe minciuni sunt inofensive şi niciodată descoperite. Atunci când eşti o vedetă, pe de altă parte, şi spui ceva care este şi filmat, sunt mari şanse ca totul să se transforme într-un dezastru. De aceea, ne-am gândit să facem un top al minciunilor spuse de vedete de-a lungul timpului!

Britney Spears – ”fără sex înainte de căsătorie”

Cu fostul iubit Justin Timberlake, care de asemenea a afirmat că Brit minte

Ştim cu toţii: Britney nu-i chiar atât de inocentă. Cu toate acestea, a fost o vreme când Britney spunea despre ea că e genul de fată care va aştepta să se căsătorească înainte de a face acest pas. S-a aflat totuşi, la un moment dat, că artista şi-a pierdut virginitatea în liceu, cu un coleg. Şocant este că mărturisirea a fost făcută chiar de mama cântăreţei.

Kim Kardashian – ”Nu există nicio sex-tape”

Înainte ca Kanye West, Kris Humphries, Reggie Bush să existe în viaţa ei, au fost Ray J şi Nick Cannon cei care au avut o relaţie cu Kim Kardashian. Nick şi Kim au avut o relaţie din septembrie 2006 şi până în ianuarie 2007, când Nick Cannon a aflat de ”sex-tape-ul” făcut cu Ray J. ”Problema mea este că am vorbit despre asta (sex-tape) şi mi-a zis că nu există. Dacă era sinceră de la bun început, poate că aş fi trecut peste.”, a spus la acea vreme Nick Cannon.

Top minciuni spuse de vedete: Nicki Minaj şi Jennifer Lopez – ”Sunt tânără”

Jennifer Lopez

Nicki Minaj a pretins multă vreme că e mai tânără. Adevărul a ieşit la iveală în urma unui scandal legal, poliţia dezvăluind faptul că Nicki avea 28 şi nu 26 pe când pretindea pe atunci. La fel s-a întâmplat şi-n cazul lui Jennifer Lopez. Poliţia a dezvăluit în 1999 că aceasta a minţit în legătură cu vârsta ei şi că are cu un mai mult decât pretinde. Un an sau doi nu înseamnă prea mult dacă ne întrebaţi pe noi, dar pentru ele se pare că a contat, din moment ce au simţit nevoia să mintă în legătură cu asta.

Victoria Beckham – „Sunt reali”

În 1999, toată lumea şi-a dat seama că bustul cântăreţei s-a mărit brusc. Cu toate acestea, întrebată fiind dacă a trecut printr-o operaţie de mărire a bustului, Victoria a insistat că de fapt e vorba de un sutien cu push-up. Adevărul a ieşit la iveală tocmai în 2011, când designerul a recunoscut accidental că şi-a îndepărtat silicoanele.

Paris Hilton – ”Nu consum droguri”

Nu e singura care a fost prinsă cu minciuna asta. În aceeaşi situaţie au fost şi Linday Lohan şi Kate Moss, dar şi alte vedete. Din păcate pentru Paris, ea a fost şi surprinsă având asupra ei droguri. Paris a fost chiar arestată din această ocazie, cu toate că ea a declarat că drogurile nu erau ale ei. Totuşi, drogurile au fost găsite în geanta ei, alături de telefonul ei dar şi de acte.

Beyonce – ”Îmi scriu singură cântecele”

image

De când era membră în trupa ”Destiny`s Child”, Beyonce a primit drepturi de autor pentru fiecare melodie pe care a înregistrat-o. Asta deşi unele cântece au fost scrise şi înregistrate iniţial de alte persoane. Vorbind în 2006 despre albumul ”B-Day”, Beyonce a declarat că ea a scris mai toate piesele de pe cel album, incluzând hitul ”Irreplaceable”. Ulterior, Ne-Yo a dezvăluit că el a scris tot cântecul şi că fusese, iniţial, creat să-l cânte el, însă a decis, la un moment dat, că ar suna mai bine din gura unei cântăreţe.

Justin Bieber – ”Laptopul meu a fost furat”

În 2012, Justin Bieber anunţa pe Twitter că laptopul lui a fost furat şi că autorul jafului a făcut publice nişte fotografii nud din pc-ul lui. Bineîneţeles, pozele au creat o adevărată isterie în online pe atunci. Nu la mult timp după aceea, totul s-a dovedit a fi o mişcare de marketing, pentru a-şi promova noul videoclip ”Beauty and a Beat”, la care a colaborat cu Nicki Minaj.

Brad Pitt şi Angelina – ”Suntem doar prieteni”

În 2004, pe când filmau la pelicula ”Mr. And Mrs. Smith”, Brad şi Angelina s-au trezit în mijlocul unui scandal amoros, care îi acuza de amantlâc. Tabloidele au descoperit că între cei doi este mai mult decât o relaţie de amiciţie, însă cei doi au negat toate aceste informaţii, spunând că sunt ... doar prieteni. Cu toate acestea, în 2008, Angelina a recunoscut într-un interviu pentru ”New York Times” că toate acele zvonuri erau adevărate. ”Nu multă lume are ocazia să vadă filmul graţie căruia părinţii lor s-au îndrăgostit”, a zis ea la acea vreme.