TOP Victoria's Secret: Cine este cea mai sexy mămică din lume?

1 august, 2014

O cântăreaţă faimoasă şi mamă a doi copii a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediţia din acest an a listei sale "What Is Sexy?". Ei bine, conform mai marilor brandului de lenjerie intimă,

O cântăreaţă faimoasă şi mamă a doi copii a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediţia din acest an a listei sale "What Is Sexy?".

Ei bine, conform mai marilor brandului de lenjerie intimă, Jessica Simpson - care este mamă a unei fetiţe, Maxwell, în vârstă de doi ani, şi a unui băieţel, Ace Knute, în vârstă de un an - este cea mai sexy celebritate cu copii din lume. Şi doar unul dintre numele prezente pe această listă sexy a celor de la Victoria's Secret.

Lista "What Is Sexy?" onorează cele mai atrăgătoare vedete de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. În acest an, conceptul care a stat la baza elaborării listei este "Less is more" (mai puţin este mai mult, n.r.).

Pe această listă apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă.

De asemenea, actriţa Amber Heard este, în opinia Victoria's Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce actriţa Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Actriţa Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actriţa Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

Pe de altă parte, actriţa Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actriţa Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul "nu-mi pasă".

Cântăreaţa Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg