TOP Victoria's Secret: Cine este cea mai sexy mămică din lume?

1 august, 2014

O cântăreaţă faimoasă şi mamă a doi copii a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediţia din acest an a listei sale "What Is Sexy?". Ei bine, conform mai marilor brandului de lenjerie intimă,

O cântăreaţă faimoasă şi mamă a doi copii a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediţia din acest an a listei sale "What Is Sexy?".

Ei bine, conform mai marilor brandului de lenjerie intimă, Jessica Simpson - care este mamă a unei fetiţe, Maxwell, în vârstă de doi ani, şi a unui băieţel, Ace Knute, în vârstă de un an - este cea mai sexy celebritate cu copii din lume. Şi doar unul dintre numele prezente pe această listă sexy a celor de la Victoria's Secret.

Lista "What Is Sexy?" onorează cele mai atrăgătoare vedete de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. În acest an, conceptul care a stat la baza elaborării listei este "Less is more" (mai puţin este mai mult, n.r.).

Pe această listă apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă.

De asemenea, actriţa Amber Heard este, în opinia Victoria's Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce actriţa Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Actriţa Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actriţa Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

Pe de altă parte, actriţa Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actriţa Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul "nu-mi pasă".

Cântăreaţa Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală.



Recente pe Ok! Magazine

vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg