Topul celor mai sexy femei din istorie

14 decembrie, 2011

Au fost desemnate deţinătoarele unor înfăţişări desăvârşite, iar voturile acumulate de cea care se află pe primul loc au uimit o lume întreagă. Află cine este câştigătoarea clasamentului şi care sunt vedetele surclasate!

Au fost desemnate deţinătoarele unor înfăţişări desăvârşite, iar voturile acumulate de cea care se află pe primul loc au uimit o lume întreagă. Află cine este câştigătoarea clasamentului şi care sunt vedetele surclasate!

Locul 10

Surprinzător sau nu, partenera lui Brad Pitt nu a reuşit să urce mai mult în top. Angelina Jolie, printre cele mai frumoase femei de la Hollywood, dacă nu chiar cea mai frumoasă, n-a făcut rost de mai multe voturi, pentru a o putea învinge pe eterna ei adversară, Jen Aniston.

Locul 9

Jane Fonda merită şi-n ziua de azi, la 73 de ani, să facă parte din acest clasament. Actriţa a făcut recent câteva fotografii, care scot la iveală corpul fără defect al vedetei.

Locul 8

N-ar fi fost posibil un top al femeilor cu vino-ncoa’ fără Pamela Anderson! Melancolici după posesoarea unui bust generos, care păşea agale pe plajă într-un costum de baie minuscul, bărbaţii au votat-o în draci pe vedeta serialului „Baywatch”.

Locul 5

Regina Pop n-a fost încoronată în această întrecere, Madonna ocupând de data aceasta un loc modest.

Locul 4

O fi ea încă debusolată în urma căderii psihice de care a suferit acum câţiva ani, dar Britney Spears debordează de senzualitate. Cel puţin aşa o percep bărbaţii care au votat-o fără ezitare.

Locul 3

Eternul sex symbol al Cetăţii Filmului, Marilyn Monroe, n-a primit prea multe bile albe din partea cititorilor publicaţiei masculine, motiv pentru care de-abia a urcat pe podium.

Locul 2

Pe cea de-a doua treaptă în clasamant se află o prezenţă constantă a topurilor realizate de bărbaţi, bomba sexy Raquel Welch.

Locul 1

Cea care se află pe locul de vârf este nimeni alta decât starul serialului „Friends”, Jennifer Aniston. Actriţa este preferata publicului masculin, printre celelalte 99 de femei. Ea a învins pretendentele la titlu din toate generaţiile, care şi-au desfăşurat activitatea în industria cinematografică, muzicală sau fashion.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg