Topul celor mai sexy picioare de la Hollywood. Cine sunt faimoasele lor posesoare

31 august, 2024

Într-un top al celor mai frumoase și celebre picioare din lumea divertismentului, ele ocupă locuri fruntașe. 

Taylor Swift

Taylor Swift GettyImages 1474263342 jpg

Picioarele lungi și sexy ale vedetei care-ar putea lucra, foarte ușor, și ca manechin sunt tezaur național. Motiv pentru care s-a gândit să le asigure pentru patruzeci de milioane de dolari! Indiferent dacă acest lucru este real sau nu, cântăreața are cu siguranță unele dintre cele mai hot... mergătoare din domeniu. Nu uitați de aparițiile ei sexy pe podiumul show-urilor Victoria’s Secret..

Halle Berry

Halle Berry GettyImages 1473150798 jpg

Da, poți purta rochie mini, cu vedere generoasă la picioare, și dacă ai 58 de ani, ca frumoasa actriță. Conștientă de picioarele ei sexy, Halle și le expune atât la galele de covor roșu, cât și pe Instagram, acolo unde împărtășește foarte multe poze în costum de baie. Dar nu uitați: picioarele hot cu multă muncă la sală se mențin!

Blake Lively

Blake Lively GettyImages 1352160682 jpg

Superba actriță conduce detașat la categoria mămici cu patru copii care-arată demențial după naștere. Da, soția lui Ryan Reynolds a născut al patrulea copil al cuplului în 2023, dar picioarele ei sunt la fel de suple și tonifiate ca de obicei. Sarcinile chiar au făcut minuni în cazul ei...

Margot Robbie

Margot Robbie GettyImages 1540362456 jpg

Vedeta de 34 de ani nu putea primi rolul lui Barbie dacă n-avea picioare emblematice, la fel ca celebra păpușă. Margot, care-n prezent este însărcinată cu primul ei copil, ar putea fi regina neîncoronată a picioarelor sexy de la Hollywood, dar suntem siguri că talentata actriță aspiră la altfel de titulaturi.

Charlize Theron

Charlize Theron, GettyImages (3) jpg

Se vede că superba blondă a fost manechin la începutul carierei! În vârstă de 49 de ani, vedeta născută în Africa de Sud este o apariție atunci când poartă mini, cu vedere la picioarele interminabile. Sunt voci care susțin că actrița are cele mai frumoase picioare de la Hollywood, dar nimeni nu oferă vreun premiu pentru asta..

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston GettyImages 1477712862 jpg

Personajul ei, Rachel Green, a cucerit audiența cu picioarele sexy dezvăluite de rochiile mini purtate în serialul Friends. Lucrurile nu s-au schimbat nici azi, când vedeta a ajuns la vârsta de 55 de ani, afișând aceleași picioare hot. Trecerea anilor se citește foarte puțin, iar Jen poate fi mândră că, la acest aspect, îi ia fața rivalei Angelina Jolie.

Julia Roberts

Julia Roberts GettyImages 1820849000 jpg

Nu credem că poate uita cineva imaginea cu Julia din iconicul film Pretty Woman, în care aceasta expunea o pereche de picioare incredibile. Lucrurile nu s-au schimbat nici acum, când diva a ajuns la 56 de ani și-ncă primește propuneri de a apărea în reclame pentru dresuri. E clar, picioarele Juliei nu au vârstă!

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg