Topul celor mai SEXY tătici de la Hollywood. Atenţie, imagini nerecomandate minorilor!

4 aprilie, 2018
FotoJet jpeg

Doamnelor, domnişoarelor, sunteţi pregătite să admiraţi unii dintre cei mai arătoşi bărbaţi din showbiz, care îşi îndeplinesc, peste aşteptări, şi responsabilităţile părinteşti? Iată parada tăticilor HOT!

Chris Hemsworth

Daddy COOL

Pe marele ecran, este un dur neînfricat, însă, în viaţa de zi cu zi, îşi etalează latura sensibilă, spre încântarea celor trei copii ai lui. Astfel, fiica India şi băieţii gemeni Sasha şi Tristan sunt unii dintre cei mai fericiţi copii din lume, avându-l ca tătic pe un supererou dedicat complet vieţii de familie. Căsătorit cu mama celor trei progenituri ale lui, Elsa Paraky, actorul îşi împarte timpul între a-şi menţine fizicul demn de un supererou şi a-şi distra de minune copiii. Ce ziceţi, are votul vostru?

Tătic devotat

Ryan Reynolds  

Looking goooood!!

E cumva posibil să fi devenit şi mai SEXY odată ce a devenit părinte?? Nu-i exclus! Pentru că ipostazele în care se afişează alături de cele două fiice ale lui, James şi Ines, şi ale actriţei Blake Lively sunt de-a dreptul irezistibile! Actorul îşi păstrează simţul umorului, etalat de atâtea ori în peliculele în care joacă, şi atunci când se află în sânul familiei şi giumbuşlucurile pe care le face atunci când este în prezenţa fetelor lui sunt cât se poate de amuzante. Iar el irezistibil! A, am mai zic o dată?...

La datorie! :)

Brad Pitt

Merită făcut un afiş din poza asta, nu?

Tatăl suprem de la Hollywood, nu? Cu şase copii de diferite vârste, cine îl poate depăşi pe faimosul actor la capitolul paternitate VIP? E drept că, odată ce s-a separat de soţia lui, Angelina Jolie, nu mai este atât de prezent în viaţa copiilor lui, ca în vremurile în care au fost realizate aceste fotografii. Însă nu şi-a dorit el să se distanţeze de copii, i-a impus tribunalul, la cererea mamei minorilor.

Super daddy

Oricât de complicată ar fi situaţie în care se află în momentul de faţă, nu-i putem nega lui Brad abilitatea de-a se purta atât de natural şi de protectiv cu cei trei copii biologici, Shiloh, Knox şi Vivienne, dar şi cu cei adoptaţi, Maddox, Zahara şi Pax.

Ashton Kutcher

Jos textila!

E un comic înnăscut şi un părinte dedicat trup şi suflet familiei lui, compusă din soţia Mila Kunis şi cei doi copii ai lor, fiica Wyatt Isabelle Kutcher şi fiul Dimitri Portwood Kutcher. Astfel, pe lângă faptul că arată demenţial – fiind înalt, brunet şi cu un farmec incontestabil – celebrul actor s-a integrat perfect în clasamentul celor mai sexy tătici din Cetatea Filmului. Sunteţi de acord?

image

Ben Affleck

Hot, hot, hot!

Pe fostul soţ al actriţei Jennifer Garner îl vedem – şi admirăm! – parcă mai des în compania celor trei copii ai lui decât pe marele ecran. Nu se sinchiseşte că paparazzi îi vânează orice apariţie publică cu familia şi, după cum şi imaginile ne demonstrează, Ben se implică 100% în viaţa lui Violet, a Seraphinei Rose şi a fiului Samuel. Din partea mea are o bulină albă pentru felul în care a ales să-şi crească copiii!

Alături de copiii săi

George Clooney

Un tătic fericit!

O fi el cel mai în vârstă dintre tăticii incluşi în acest top, dar este şi cel mai înduioşător! Actorul de 56 de ani recunoaşte, fără reţineri, că singura menire a lui pe pământ – de când au venit pe lume gemenii lui – e să schimbe scutece şi să fie la dispoziţia soţiei lui atunci când ea are nevoie de ajutor în îngrijirea micuţilor Alexander şi Ella Clooney, care nu au încă nici măcar un an.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg