Tori Spelling îşi imploră prietenii s-o ajute cu bani

25 septembrie, 2015
Tori Spelling jpeg

Greu de crezut că fiica lui Aaron Spelling a ajuns atât de rău, dar surse din anturajul ei spun că abia face faţă plăţii facturilor. Nu e prima dată când se vorbeşte despre situaţia financiară a lui Tori...

image

De data aceasta, însă, prietenii sunt uimiţi, fiindcă Tori a pretins până de curând că ea şi soţul ei au reuşit să-şi revină financiar şi că totul merge bine. "De curând, însă, i-a cerut bani cu împrumut unei prietene, o actriţă foarte cunoscută. Şi atunci am ştiut cu toţii că are din nou probleme. Trebuie să plătească şcoala privată a lui Liam şi Stella, copiii săi. Şi e în pericol să-şi piardă o parte din bunuri pentru că pur şi simplu n-a plătit chiria depozitului respectiv", a dezvăluit aceeaşi sursă.

Şi dacă vă întrebaţi care e treaba cu respectivul depozit, ei bine, Tori a închiriat un spaţiu de depozitare pentru obiecte de vestimentaţie, premii, poze şi tot felul de lucruri care fac parte din istoricul familiei sale în industria de entertainement. "Dacă nu va plăti depozitul, regula este ca tot ce se află depozitat acolo să fie scos la licitaţie. Iar familia nu are economii." Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât nici ea, nici soţul ei, Dean McDermott, nu mai au vreun angajament profesional.

"O parte dintre prieteni le-au sugerat să-şi găsească alt gen de joburi, dar Tori s-a enervat, spunând că nu ştie să facă altceva în afară de actorie. Cu toate astea, având în vedere că are patru copii de crescut, ar trebui să-şi extindă opţiunile!"

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg