Tori Spelling şi Dean McDermott au împlinit 11 ani de căsătorie. Uite cum au sărbătorit!

9 mai, 2017
tori speeling1 png

Ei au tras lozul câştigător. Au împreună 5 copii şi se iubesc de mai bine de un deceniu. Tori Spelling şi soţul său Dean McDermott au împlinit duminică 11 ani de căsătorie. Au rămas împreună în ciuda greutăţilor şi au reuşit să treacă peste probleme cu banii şi momentele de impas din căsnicie.

Tori Spelling a sărbătorit cea de-a unsprezecea aniversare a căsătoriei împreună cu soţul său, Dean McDermott, şi au împărtăşit moementele frumoase cu prietenii de pe Instagram. Pentru această zi specială, cuplul a petrecut o zi în familie la casa lor din Los Angeles: "Am transformat curtea noastră în Camp Liam pentru a 11-a aniversare! De la corturi şi focuri de tabără, până la saci de dormit.", a scris Tori pe reţelele de socializare.

Au sărbătorit în familie cu tort şi foc de tabără.

Într-o altă fotografie, Tori se ţine de mână cu soţul său, în timp ce privesc împreună cum copiii lor joacă fotbal american. Actriţa a ales să se concentreze asupra legăturii puternice dintre ea şi Dean,  fotografiind doar mâinile.

Pe lângă tort, familia s-a bucurat şi de o mulţime de gogoşi personalizate, care alcătuiesc un mesaj drăguţ: "Tori + Dean = 11 ani de iubire". Gogoşile decorate cu glazură colorată au fost un deliciu pentru copiii cuplului.

Tot pe Instagram, Tori a împărtăşit cu prietenii virtuali şi primele fotografii cu mezinul familiei, Beau Dean, de doar două luni, fotografii realizate în cadrul unei şedinţe foto pentru revista People.

Foto: Instagram Tori SpellingRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg