Tori Spelling, silită să-şi plătească datoria. Cât are de dat?

4 octombrie, 2016
Tori Spelling jpeg

Celebra actriţă nu mai are încotro. Ajutată să surpravieţuiască, financiar vorbind, de părinţii ei, Tori trebuie să facă rost urgent de bani să-şi plătească datoriile către American Express.

Tori Spelling are mari probleme cu banii!

Cei de la American Express au dat-o în judecată pe Tori pentru banii pe care îi datorează şi cum au câştigat procesul, actriţa în vârstă de 43 de ani este bună de plată. Aceasta trebuie să bage adânc mâna în buzunar şi să scoată nu mai puţin de 37, 981, 97 de dolari, contravaloarea datoriei actriţei, cheltuielile de judecată şi alte taxe impuse.

Compania respectivă a declarat că ar fi ajuns la o înţelegere cu actriţa dacă aceasta ar fi manifestat interesul, în ultimele şase luni, să facă măcar o minimă plată din acea sumă. Ultima dată când Tori şi-a plătit dările către American Express a fost în vara anului 2015, iar pe atunci actriţa a depus doar 1000 de dolari în contul acestora.

Nu e prima oară când Tori este datoare vândută unei companii. Vara aceasta, actriţa a primit o factură de 1 milion de dolari pentru toate taxele neplătite statului, în ultimii ani.

Culmea e că toate aceste datorii n-au împiedicat-o pe Tori să plece în vacanţă în Paris, în primvăra aceasta, alături de soţul şi cei patru copii ai lor. Acolo, familia a putut fi văzută la cumpărături. În timpul vacanţei, cei şase au fost cazaţi la Curzay-sur-Vonne, un castel vechi de câteva secole, unde camerele costă de la 210 dolari pe noapte şi până la 600 $.

În luna ianuarie, Candy, mama bogată a lui Tori, a declarat că ea va plăti în continuare pentru facturile fiicei sale, cheltuielile casei ei, dar şi taxele şcolilor copiilor.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg