Toti râd de el la Exatlon, dar nimeni nu ştie cât de sexy poza

27 martie, 2018
oltin 4 jpeg

El este veriga slabă din echipa roşie a Faimoşilor şi cel pe care Giani Kiriţă îl ironizează constant din cauza recordurilor negative de pe traseele Exatlon.

Este vorba despre unul dintre cei mai noi oameni din echipă, pe numele lui Oltin Hurezeanu, cel care a devenit cunoscut în 2002, când a câştigat concursul de cultură generală “Vrei să fii miliardar?”.

Dar probabil că foarte puţini ştiu că acest Oltin Hurezeanu are şi un trecut sexy, în anii în care a cochetat cu actoria şi cu modellingul pozând în boxeri, la bustul gol, ba chiar şi nud.

Oltin, într-o serie de fotografii sexy

image

Iar pozele cu acesta pe care internetul le-a scos la suprafaţă la o singură căutare sunt de necrezut, căci imaginea acelui Oltin este la ani distanţă de cea a concurentului de la Exatlon.

Altfel, pasionat de fitness, cascadorie, arte marţiale şi kempo, Oltin a ccrezut că are atu-urile necesare pentru a se alătura competiţiei sportive din Republica Dominicană. Însă planurile şi antrenamentele de acasă nu s-au potrivit, după cum am putut vedea la televizor, cu cele de la Exatlon.

Oltin la Exatlon

image

Interesant este nu doar că Oltin a fost primul miliardar al lui Virgil Ianţu, ci şi că are legături strânse în peisajul divertismentului românesc, iubindu-se cu fiica celebrului comentator de la TVR, Emanuel Isopescu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate