Totul despre libidoul Prinţului Charles. Scuza lui pentru infidelitate – să nu fie singurul prinţ fără amantă

21 mai, 2021
1 el bun jpg jpeg

Nefiind apropiat de tatăl său, Charles a avut o relaţie strânsă cu Londul Mountbatten, care l-a încurajat, în tinereţe, să aibă cât mai multe iubite până să-şi găsească o soţie. Surprinzător sau nu, viitorul Rege al Marii Britanii a devenit preferatul tabloidelor tocmai datorită relaţiilor amoroase pe care le avea pe bandă rulantă.

Charles a avut în jur de 20 de iubite înainte de-a se însura cu Diana Spencer şi, după cum ştie o lume întreagă, n-a devenit uşă de biserică nici după nuntă. De fapt, se zvonea că viitorul rege britanic ar fi avut o aventură chiar şi cu Barbara Streisand.

Totuşi de ce înşela Charles?

3 el iar bun jpg jpeg
stanga
dreapta
11 el bun iar jpg jpeg
3 el iar bun jpg jpeg
4 el jpg jpeg
5 el1 jpg jpeg
1 el bun jpg jpeg

Conform celor spuse de Diana, unul dintre motivele pentru care soţul ei avea o relaţie extraconjugală cu Camilla ţinea de tradiţie. Regretata Lady Di i-a vorbit, în numeroase ocazii, profesorului ei de dicţie, Peter Seetelen, despre acest subiect, iar el a înregistrat convorbirile lor pe casetă. Acele casete au fost făcute publice ca parte a documentarului Diana: In Her Own Words, care a fost difuzat pe Channel 4, în august 2017.

Într-una dintre acesta casete, Diana a explicat cum “Charles a refuzat să fie singurul Prinţ de Wales care n-a avut niciodată o amantă” şi că a ştiut dintotdeauna de aventura lui cu Camilla Parker Bowles. Şi, că tot vorbim despre apetitul sexual al prinţului, ei bine, unul dintre cele mai scandaloase momente din relaţia lui Charles cu Camilla trebuie să fi fost discuţia telefonică pe care cei doi amorezi au avut-o şi care i-a construit prinţului o reputaţie... deloc demnă de un viitor suveran.

Conversaţii explicite

Conversaţia intimă dintre Charles şi amanta lui a fost înregistrată şi făcută publică în 1992, iar presa a numit întreaga dezvăluire Camillagate. Discuţia era plină de te iubesc-uri, iar, pe alocuri, explicită, deocheată de-a dreptul. Iată discuţia care a scandalizat o lume întreagă:

Charles: Eu ce mă fac? Problema e că eu am nevoie de tine de câteva ori pe săptămână.

Camilla: Mmmmm, şi eu la fel! Eu am nevoie de tine toată săptămâna. Tot timpul.

11 el bun iar jpg jpeg

Apoi cei doi îndrăgostiţi au vorbit despre cum Charles se va transforma într-un tampon, care se va învârti în toaletă fără să poată fi aruncat cu adevărat în wc.

Totuşi, Diana şi Camilla nu erau singurele femei din viaţa lui Charles la acea vreme.

Rivala amantei

Înainte de nunta cu Lady Di şi pe vremea când forma deja un cuplu şi cu Camilla, prinţul se culca şi cu Lady Kanga Tryon, un designer fashion care era nimeni alta decât soţia unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui, Lord Anthony Tryon. Se pare că cele două rivale, Camilla şi Kanga, ştiau una de alta şi se urau cu pasiune.

În primă instanţă, Kanga a negat orice relaţie intimă cu Charles, apoi a lăsat garda jos şi s-a scăpat spunând că prinţul o considera „singura femeie care m-a înţeles vreodată”. Din păcate, după mărturisirile ei, femeia a suferit un accident tragic. A avut o cădere nervoasă după ce a căzut, la propriu, de la o fereastră.

4 el jpg jpeg

Kanga susţinea că a fost împinsă pe geam, după care a murit la numai câteva luni după ce-şi pierduse viaţa şi Prinţesa Diana. Tot într-un accident îngrozitor. Simplă coincidenţă sau cineva chiar n-a vrut să se afle adevărul despre viaţa amoroasă a Prinţului Charles?

Foto - Profimedia