Totul despre logodnica lui Marius Moga

3 decembrie, 2014
moga4 8ca020a1cc jpeg

Bianca Lăpuşte, ştirista Pro TV, e cea care a reuşit să-i cucerească definitiv inima juratului de la „Vocea României“. Iată ce pasiuni are şi cu ce l-a convins pe Micul Mozart să renunţe la burlăcie.

Bianca Lăpuşte, ştirista Pro TV, e cea care a reuşit să-i cucerească definitiv inima juratului de la „Vocea României“. Iată ce pasiuni are şi cu ce l-a convins pe Micul Mozart să renunţe la burlăcie.

Marius Moga (32 de ani) şi Bianca Lăpuşte (20 de ani) formează unul dintre cele mai hot cupluri din showbizul autohton.

Luni la rând au reuşit să se ferească de ochii paparazzilor, până într-un weekend în care cei doi s-au afişat îimpreună la show-ul "Moga and Friends", de la Alba Iulia, când şi-au confirmat public relaţia.

image

„Îl iubeeesc“, spunea Bianca la acea vreme pentru echipa „La Măruţă“, când a fost întrebată despre cum merg lucrurile între ea şi juratul de la „Vocea României".

image

Bianca şi Marius s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului „Pe barba mea“, în care, de altfel, apare şi Bianca , alături de alţi prieteni sau colaboratori ai lui Marius Moga, ca Smiley, Andra, Cabron, Shift, What’s Up ori Adda.

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În vară, cei doi au plecat împreună într-o vacanţă memorabilă, peste Ocean.

image
image

„Relaţia nu există făra iubire, iar iubirea o creezi moment cu moment. Sunt convins că oamenii sunt făcuţi să se descopere şi atunci cand se potrivesc în comunicare, în gândire, în simţire urmează doar partea cu descoperitul. Sunt foarte atent la felul în care doi oameni creează o conexiune între ei. Da, se poate spune că am găsit-o greu. E un model de femeie pe care l-am căutat pentru că mi se pare frumos că oricum femeia face mai multe lucruri decât bărbatul în societate. Mi se pare frumos să fie atât de ambiţioasă de la început“, spunea Marius Moga despre iubita lui cu ceva timp în urmă.

Bianca are doar 20 de ani şi, până de curând, era corespondenta Ştirilor Pro TV la Iaşi. Ea a intrat în vizorul şefilor din Bucureşti, care au adus-o la postul mamă, din Capitală.

image

Deşi am fi tentaţi să credem că e moldoveancă, Bianca s-a născut şi a crescut la Cluj Napoca şi de-abia a ieşit de pe băncile liceului teoretic Avram Iancu. În prezent, este studentă la Facultatea de Comunicare şi PR din Cluj.

La Iaşi a ajuns după ce a intrat în presă şi a fost detaşată de la Cluj.

image

Printre preferinţele ei se numără muzica lui Eros Ramazzotti, dar şi cea compusă de Andre Rieu, în contrapartidă cu Jessie J. Cărţile ei preferate sunt „La răscruce de vânturi“, „Cimitirul“ şi „Fifty Shades of Grey“, dar în biblioteca ei la loc de cinste sunt şi scrierile lui Nietzsche.

De curând, şi-a descoperit pasiunea pentru pictură şi s-a înscris la nişte cursuri de desen. Prima ei lucrare a primit multe like-uri pe Facebook, ceea ce a încurajat-o să continue cu pictura.

image

„E prima încercare de acest fel, nefinalizată, deocamdată. Creează dependenţă!“, spunea ea în vară. „Îmi plac foarte mult Dali şi Monet. Revoluţionează. Le încerc pe toate, acum că am văzut cât poate să fie de relaxant şi atrăgător“.

image

Oricum ar fi, Marius este complet cucerit de tot ceea ce reprezintă ea şi, de curând, i-a pus pe inelar şi o bijuterie de logodnă. Anunţul l-a făcut spontan, într-o ediţie live a emisiunii „Vocea României“.

image

„Am minţit la începutul emisiunii când am spus că în platou se află iubita mea. Alături de mine se află logodnica mea, Bianca Lăpuşte, pe care o iubesc foarte mult“.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg