Totul despre seducătorul Kit Harington, aka Jon Snow!

16 iunie, 2015

Credem că nu exagerăm când spunem că la momentul acesta toată lumea ştie cine este John Snow. De fapt, după isteria de pe reţelele de socializare, din ultimele zile, în legătură cu acest personaj din serialul Game of Thrones

Credem că nu exagerăm când spunem că la momentul acesta toată lumea ştie cine este John Snow. De fapt, după isteria de pe reţelele de socializare, din ultimele zile, în legătură cu acest personaj din serialul Game of Thrones ar fi fost chiar imposibil ca cineva să nu fi auzit măcar o dată numele acesta. Ei bine, pentru aceia care sunt deja nostalgici în legătură cu dispariţia lui, prematură - am spune noi, din îndrăgitul serial, iată câteva lucruri interesante despre Kit Harington, actorul care îl interpretează pe controversatul Jon Snow.

Kit Harington în rolul lui Jon Snow – Game of Thrones

Nu este foarte greu să ne dăm seama de ce a fost ales pentru acest rol, aşa că nu o să tratăm acest subiect, o să precizăm, în schimb, câteva lucruri interesante despre evoluţia sa în acest serial. De exemplu, este interesant faptul că în primul sezon (2011) Kit Harington a purtat o perucă pentru a intra mai bine în pielea personajului. Ulterior, părul său a crescut şi nu a mai fost nevoie de acest artificiu.

Un alt lucru interesant de ştiut este faptul că actorul a declarat că scenele cele mai dificile de filmat au fost cele în care trebuia să joace alături de

unul dintre cei şase lupi salvaţi de către Ned Stark şi luat sub protecţie de către

.

De asemenea, într-un interviu recent, Kit Harington a declarat că scena sa favorită este cea filmată în sezonul patru, mai precis - în episodul nouă, atunci când a filmat alături de Rose (de înţeles de ce, detaliem mai jos) şi Stanley.

Alertă spoiler! Actorul a mărturisit cu tristeţe că acesta este sfârşitul personajului său. Deci, dacă printre cititori se află şi aceia care sperau ca personajul să aibă continuitate şi-n următorul sezon, aflaţi că acest lucru nu se va întâmpla.

Kit a mai declarat că ultima sa zi petrecută pe platoul de filmare a fost destul de emoţionantă şi că, deşi ştia de la începutul sezonului traiectoria personajului său, a fost una extrem de tristă.

Există viaţă după

?

Da, există! Actorul are în plan mai multe proiecte cinematografice, însă are de gând să-şi ia o vacanţă pentru început. Kit a mărturisit că este extrem de ”curtat” şi că se gândeşte să accepte câteva oferte cinematografice, însă momentan nu poate vorbi despre ele. De asemenea, actorul a declarat că plănuieşte chiar şi să se apuce de scris. Deci, încă nu se ştie dacă îl vom vedea curând pe micile ecrane sau vom mai avea de aşteptat.

Alte filme în care a apărut Kit Harington: Pompeii, Testament of Youth, Seventh Son.

Viaţă personală Kit Harington

S-a născut pe 26 decembrie 1986, în Londra, ca fiu al lui David Richard Harington (deţine o librărie) şi al lui Deborah Jane, şi are un frate pe nume John. Pe când era un adolescent, Kit dorea să fie cameraman sau corespondent de război. Ulterior, a urmat cursurile Şcolii de Actorie şi a devenit unul dintre cei mai de succes tineri actori, fiind premiat cu distincţia ”Actor of the Year” în cadrul Premiilor Young Hiollywood din 2013.

Are origini nobile, fiind urmaşului (îndepărtat, c e-i drept) al regelui Charles II-lea al Angliei.

Şi dacă vă întrebaţi ce reprezentante ale sexului frumos au trecut prin viaţa chipeşului actor, aflaţi că nu sunt foarte multe la număr. Sau cel puţin, nu multe de care ştim. Una pe care e musai s-o menţionăm este chiar fosta lui colegă de platou, Rose Leslie, cea care i-a dat naştere personajului Ygritte.

Se pare că cei doi au avut o relaţie amoroasă timp de doi ani şi că s-au cunoscut şi îndrăgostit chiar pe platoul de filmare al serialului

. Din păcate, cei doi nu mai formează în prezent un cuplu, însă sunt în continuare prieteni, fiind văzuţi adesea luând masa împreună.

Iată şi un video funny în care Kit interpretează o melodie alături de Coldplay, în prezenţa colegilor săi din Game of Thrones!Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg