Totul despre sex: secrete din dormitor

25 februarie, 2011

La ce trucuri sexuale apelează vedetele pentru a întreţine dorinţa la cote de blockbuster? Cuplurile celebre ne lasă, uneori, să aruncăm un ochi pe gaura cheii! Asta dacă nu le dă de gol vreun apropiat „binevoitor“.

La ce trucuri sexuale apelează vedetele pentru a întreţine dorinţa la cote de blockbuster? Cuplurile celebre ne lasă, uneori, să aruncăm un ochi pe gaura cheii! Asta dacă nu le dă de gol vreun apropiat „binevoitor“.

Will şi Jada Pinkett Smith

O căsnicie de 13 ani se întreţine cu muuultă imaginaţie. „Gândeşte-te la locuri inedite, dar confortabile pentru o partidă de sex. Iubitul tău are acces la birou după program? Daţi-vă o întâlnire ca-n filmele XXX. Fii secretara lui! Sau trage maşina pe marginea drumului şi... porneşte motorul! Caută locuri unde nu te-ai gândi că ai putea face dragoste. De exemplu, la o petrecere“, explică Jada cu dezinvoltură.

Halle Berry şi Olivier Martinez

„Halle preferă să facă sex în bucătărie, mai degrabă decât în dormitor“, dezvăluie un apropiat de-ai divei mulatre. Iar ea însăşi completează tabloul şi ne-ajută să înţelegem ce l-a făcut pe Olivier să-i cadă la picioare. „Am orgasme mult mai intense la vârsta asta, decât când aveam 22 de ani, pentru că ştiu ce-mi place. Şi eu sunt cea care iniţiază totul.“

Heidi Klum şi Seal

Superbul fotomodel şi soţul său ne arată că un mariaj cu patru copii nu are în culise o viaţă sexuală doar în... alb şi negru! „Ne programăm, pur şi simplu, partidele de amor. Ne spunem: «Hei, iubitule, ne vedem la ora 2 în podul casei. Sau la ora 6 în camera de baie»“, afirmă Heidi, care cu siguranţă l-a obişnuit pe Seal cu punctualitatea ei de nemţoaică.

Katherine Heigl şi Josh Kelley

Căsătoriţi din 2007, Katherine şi Josh au un truc savuros, graţie căruia au depăşit cu brio cei trei ani catalogaţi drept speranţa de viaţă a unei iubiri „de rând“. „Ei îi place să facă striptease pentru Josh. De când şi-a descoperit această pasiune, viaţa lor sexuală este de două ori mai satisfăcătoare“, a dezvăluit un amic. Oare actriţa a făcut şi cursuri de dans la bară, ultima modă la Hollywood?

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg