Totul despre sex: secrete din dormitor

25 februarie, 2011

La ce trucuri sexuale apelează vedetele pentru a întreţine dorinţa la cote de blockbuster? Cuplurile celebre ne lasă, uneori, să aruncăm un ochi pe gaura cheii! Asta dacă nu le dă de gol vreun apropiat „binevoitor“.

La ce trucuri sexuale apelează vedetele pentru a întreţine dorinţa la cote de blockbuster? Cuplurile celebre ne lasă, uneori, să aruncăm un ochi pe gaura cheii! Asta dacă nu le dă de gol vreun apropiat „binevoitor“.

Will şi Jada Pinkett Smith

O căsnicie de 13 ani se întreţine cu muuultă imaginaţie. „Gândeşte-te la locuri inedite, dar confortabile pentru o partidă de sex. Iubitul tău are acces la birou după program? Daţi-vă o întâlnire ca-n filmele XXX. Fii secretara lui! Sau trage maşina pe marginea drumului şi... porneşte motorul! Caută locuri unde nu te-ai gândi că ai putea face dragoste. De exemplu, la o petrecere“, explică Jada cu dezinvoltură.

Halle Berry şi Olivier Martinez

„Halle preferă să facă sex în bucătărie, mai degrabă decât în dormitor“, dezvăluie un apropiat de-ai divei mulatre. Iar ea însăşi completează tabloul şi ne-ajută să înţelegem ce l-a făcut pe Olivier să-i cadă la picioare. „Am orgasme mult mai intense la vârsta asta, decât când aveam 22 de ani, pentru că ştiu ce-mi place. Şi eu sunt cea care iniţiază totul.“

Heidi Klum şi Seal

Superbul fotomodel şi soţul său ne arată că un mariaj cu patru copii nu are în culise o viaţă sexuală doar în... alb şi negru! „Ne programăm, pur şi simplu, partidele de amor. Ne spunem: «Hei, iubitule, ne vedem la ora 2 în podul casei. Sau la ora 6 în camera de baie»“, afirmă Heidi, care cu siguranţă l-a obişnuit pe Seal cu punctualitatea ei de nemţoaică.

Katherine Heigl şi Josh Kelley

Căsătoriţi din 2007, Katherine şi Josh au un truc savuros, graţie căruia au depăşit cu brio cei trei ani catalogaţi drept speranţa de viaţă a unei iubiri „de rând“. „Ei îi place să facă striptease pentru Josh. De când şi-a descoperit această pasiune, viaţa lor sexuală este de două ori mai satisfăcătoare“, a dezvăluit un amic. Oare actriţa a făcut şi cursuri de dans la bară, ultima modă la Hollywood?

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg