Totul despre soţia lui Eddie Redmayne

23 decembrie, 2015
'The Danish Girl' Premiere jpeg

În 2014, numele lui Eddie Redmayne era pe buzele oricărui critic de film, reuşind să câştige, pe lângă un Oscar, recunoaşterea tuturor specialiştilor din domeniul cinematografiei graţie rolului magistral jucat în pelicula ”The Theory of Everything”. Chiar şi după ce a bifat asemenea reuşite, Eddie a reuşit să rămână în atenţia tuturor. Cum? Graţie PR-ului lui. Cum care? Chiar soţia lui, Hannah Bagshawe. Şi pentru că aceasta a stârnit interesul tuturor, ne-am gândit să facem o scurtă cercetare despre cine este soţia lui Eddie Redmayne. Haideţi să vedeţi ce-am aflat!

Hannah este cea care îl susţine la orice pas pe simpaticul actor.

Eddie Redmayne şi soţia lui, Hannah Bagshawe : Începuturile relaţiei & căsnicie lor

S-au cunoscut în urmă cu trei ani, la o întâlnire de afaceri. Însă, ceea ce trebuia a fi o relaţie de angajat – angajator a devenit în scurt timp una de iubire, căci Eddie şi Hannah s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi şi-au început relaţia în ianuarie 2012, şi cam tot de atunci am început să-i vedem împreună pe covorul roşu. De fapt, putem spune că nu prea l-am văzut pe Eddie fără Hannah la evenimentele de la Hollywood. Nu că ne-ar deranja, căci Hannah s-a dovedit a fi mai mereu o prezenţă rafinată la astfel de evenimente.

Cât despre logodna celor doi, Eddie este un tip foarte binecrescut, aşa că e de înţeles ca înainte să o ceară în casatorie pe Hannah, actorul a mers şi a discutat cu viitorul său socru, tatăl Hannei. Anunţul logodnei lor a ajuns şi-n London Times.

Iar despre nunta celor doi s-a scris destul în presa internaţională, fiind una de referinţă pentru cuplurile tinere. Tema nunţii a fost ”Winter Wonderland” şi a avut loc la clubul Babington House pe 15 decembrie 2014. La ceremonie au participat doar prietenii apropiaţi, dar şi unii colegi de breaslă ai lui Eddie, precum Sienna Miller.

Hannah se ocupă de imaginea actorului

Lucuri neştiute despre soţia lui Eddie Redmayne

  • Are aceeaşi vârstă ca şi Eddie, adică 33 de ani.
  • Lucrează în domeniul relaţiilor publice, fiind chiar PR-ul actorului.
  • S-a născut în Londra şi are o relaţie strânsă cu membri familiei sale.
  • Câteodată se ocupă şi de imaginea actorului. La propriu. În sensul că la unele evenimente, Hannah este cea care decide ce va purta Eddie.