Totul pentru biserica scientologică! Tom Cruise a renunțat la Nicole Kidman și de 10 ani și la fiica sa

24 martie, 2023
Tom Cruise, Getty (1) jpg

Un devotat membru al Bisericii Scientologice, acesta este Tom Cruise. Toate deciziile ce au ținut de viața sa și de relațiile sale au depins de felul în care cei dragi i-au acceptat și integrat implicarea vădită în scientologie.

Recent, a ieșit la iveală un detaliu șocant. Din cauza aceleiași secte, Tom Cruise nu și-a văzut fiica biologică pe care o are cu fosta soție Katie Holmes, pe Suri Cruise.

Suri Cruise (2) jpg

Acum, Suri Cruise e pe cale să capteze atenția tuturor, fără niciun ajutor din partea tatălui, care lipsește cu desăvârșire din viața sa. Adolescenta de 17 ani a devenit o tânără superbă, care intenționează să urmeze facultatea de modă din New York. Potrivit The Sun, Suri nu și-a văzut tatăl de mai bine de un deceniu, iar mama sa, Katie Holmes, a divorțat de starul Top Gun când Suri avea doar 5 ani.

Tom Cruise, Katie Holmes  foto   shutterstock 165862814 jpg

Katie Holmes, actrița în vârstă de 44 de ani, a câștigat în 2012 custodia exclusivă a lui Suri, în timp ce Tom Cruise a fost nevoit să plătească o generoasă contribuție anuală pentru creșterea și educația fetei, de 325.000 de lire sterline pe an.

Zvonurile legate de despărțirea neașteptată a celor doi soți implică Biserica Scientologică, ca și în cazul despărțirii de Nicole Kidman. Nicio femeie, familie și copii nu au reușit să concureze vreodată în ochii lui Tom Cruise cu Biserica Scientologică, al cărei devotat supus este.

Actorul pare că a pus religia mai presus de fiica sa, susține un fost membru al Bisericii. Din momentul în care Katie și Suri au fost catalogate persoane ce nu cred în această Biserică, lui Tom Cruise i s-ar fi sugerat să renunțe la ele.

Samantha Domingo, nora marelui cântăreț de operă Placido Domingo, a fost membră importantă a acestei Biserici și a declarat în 2019: ”Dacă ești rudă cu Tom, nu te poți opune Bisericii Scientologice! Altfel, vei fi deconectat. Uitați-vă la fiica sa, Suri.”

Martora a adăugat că Biserica aceasta crede că oamenii sunt descendenții unor zei extratereștri și că au catalogat-o pe Suri drept ”o ființă spirituală, în corpul fiicei lui Tom Cruise.”

În orice caz, vehemența religioasă a actorului s-a mai estompat. În timp ce filma ”Misiune imposibilă” în 2021, sursa citată a dezvăluit atunci că starul a ales în mod neașteptat să locuiască într-un apartament din centrul Londrei, și nu în West Sussex, la sediul britanic al Bisericii Scientologice.

Suri Cruise și-a văzut tatăl ultima oară de Crăciun, în 2013. În schimb, actorul are o relație strânsă cu cei doi copii pe care i-a adoptat împreună cu Nicole Kidman, doar că aceștia sunt extrem de implicați în curentul scientologic. Și de Nicole Kidman starul s-a despărțit abrupt, aparent tot din cauza convingerilor sale religioase pe care actrița australiană nu a dorit să și le asume.

Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg

Presa a scris recent că Tom Cruise nu dorește să dea ochii cu Nicole, tocmai de aceea a și preferat să lipsească de la Oscaruri, deși filmul în care el a jucat, „Top Gun: Maverick“ fusese nominalizat la categoria ”Cel mai bun film”.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg