Trădat de asistentul personal. Arestări în lanț după moartea lui Matthew Perry: ”Știau că îi făceau rău”

16 august, 2024

Moartea lui Matthew Perry, legată de cinci persoane deja arestate: asistentul, doi medici și traficanți. Asistentul personal al starului din Friends și alte patru persoane sunt considerate a fi avut legătură cu moartea lui Matthew Perry.

Matthew Perry jpeg

Asistentul lui Matthew Perry, Kenneth Iwamasa, doi medici, un dealer stradal și un traficant de droguri au fost arestați, suspectați că au o legătură cu moartea vedetei din Friends în 2023, a confirmat procurorul Statelor Unite, Martin Estrada.

Actorul de comedie a fost găsit mort în jacuzzi-ul casei sale din Los Angeles, iar decesul său a produs o adevărată undă de șoc printre colegi.

Domnul Estrada susține că în timpul anchetei s-a descoperit că „acești inculpați au profitat de problemele de dependență ale domnului Perry pentru a se îmbogăți”, documente care susțin că pe o perioadă de două luni, în toamna lui 2023, cei cinci au distribuit aproximativ 20 de fiole de ketamină, în valoare de 12 dolari flacon, pentru starul din Friends la peste 2000 dolari un flacon!

„Știau că ceea ce făceau era greșit. Știau că ceea ce făceau putea să-i pună în pericol viața domnului Perry, dar au făcut-o oricum. În cele din urmă, acești inculpați erau mai interesați să profite de pe urma domnului Perry decât să aibă grijă de bunăstarea lui”, a continuat domnul Estrada.

Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg

Documentele susțin că domnul Iwamasa „a colaborat cu doi medici [Dr Salvador Plascenia și Dr. Mark Chavez] și un traficant de droguri [Eric Fleming] pentru a-i procura ketamină în valoare de mii de dolari domnului Perry în săptămânile premergătoare morții sale, deși știau istoricul de dependent al acestuia. Ani de zile, s-a luptat cu abuzul de substanțe și dependența.”

Persoanele din cercul său au profitat voit de slăbiciunile actorului, pe care le cunoșteau atât de bine. Discuțiile dintre ei sunt halucinante: ”Mă întreb cât o să plătească idiotul, de data aceasta!”

Au existat și numeroase mesaje text și mesaje criptate folosind cuvinte de cod precum „Dr. Pepper” pentru ketamină, iar într-un mesaj text, procurorii susțin că Plasencia, cunoscut sub numele de „Dr. P”, a scris referindu-se la actor: „Mă întreb cât va plăti acest cretin de data aceasta.”

După moartea lui Perry, acuzații au început să își facă probleme, iar traficanta care i-a procurat ketamina, cunoscută sub numele de „regina ketamina” – Jasveen Sangha, 41 de ani, i-ar fi trimis un mesaj domnului Fleming: „Ștergeți toate mesajele noastre."

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg