Tragedia a pus capăt acestor frumoase poveşti de dragoste

8 noiembrie, 2017
FotoJet (1) jpeg

Iubirea lor n-a rezistat până la adânci bătrâneţi şi asta nu pentru că amorezii nu s-au mai înţeles şi au ales să meargă pe drumuri diferite în viaţă, ci pentru că moartea i-a despărţit.

Amy Winehouse & Blake Fielder-Civil

image

Părinţii regretatei cântăreţe britanice sunt de părere că pierderea bunicii ei a împins-o pe Amy spre autodistrugere. Alţii sunt de părere că chiar soţul ei a fost cel care a avut o influenţă negativă asupra vedetei. Indiferent de motiv, Winehouse a plecat dintre noi mult mai devreme decât ar fi trebuit. Iar Blake s-a numărat printre cei care au regretat moartea lui Amy mai mult decât oricine pe pământul acesta.

Şi asta în ciuda faptului că Blake a introdus-o pe Winehouse în lumea drogurilor şi i-a grăbit astfel sfârşitul. În plus, mariajul complicat al celor doi a fost zdruncinat din temelii şi de infidelitate. Cu toate aceste probleme, cântăreaţa l-a iubit pe Blake atât de mult, încât şi-a dorit ca acesta să rămână partenerul ei chiar şi după divorţ. Asta până când moartea i-a despărţit cu adevărat... Trist, atât de trist!

Whitney Houston & Bobby Brown

image

S-au scris multe despre povestea de dragoste dintre ei doi. Ba că s-au iubit până la cer şi înapoi, ba că el a fost cauza problemelor ei şi că i-a grăbit, ca-n cazul lui Amy Winehouse, sfârşitul. În ciuda criticilor şi a comentariilor negative primite după dispariţia prematură a divei, Bobby a insistat să precizeze că relaţia lor a fost una cât se putea de specială şi că îi lega o iubire puternică pe amândoi. Ceea ce nu este exclus, mai ales că, de multe ori, chiar Whitney a recunoscut că Brown era bărbatul vieţii ei.

Din păcate, fericirea lor n-a durat mult. În momentul în care carierele lor au început să cunoască o perioadă dificilă, amândoi şi-au găsit refugiul în tot mai multe droguri. Ceea ce a dus la certuri nesfârşite între ei şi chiar la violenţă fizică. Au divorţat într-un final, dar a fost prea târziu. Se alesese praful de iubirea lor şi, mult mai grav de-atât, organismul lui Whitney n-a mai rezistat şi a cedat. Pentru totdeauna.

Kurt Cobain & Courtney Love

Courtney, alături de fiica ei şi a lui Kurt

O altă relaţie toxică a fost cea dintre liderul trupei rock Nirvana şi mama fiicei lui. Trăiau amândoi acea viaţă nebună specifică starurilor rock, cu un consum constant şi crescător de droguri şi petreceri sălbatice, îmbibate în alcool, până-n zori de zi. De fapt, se pare că rebela de Courtney s-a drogat chiar şi în perioada în care a fost însărcinată. Cu toate astea, a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, de care Kurt n-a mai apucat să se bucure prea mult timp, pentru că şi-a pus capăt zilelor.

Afectat de mai multe probleme medicale – avea bronşită cronică şi dureri fizice nesfârşite – Cobain a încercat să-şi ia pentru prima dată viaţa în 1994. Din păcate insistenţa lui a dat roade. A reuşit să se sinucidă câteva luni mai târziu cu ajutorul unui cocktail de droguri.

Liam Neeson & Natasha Richardson

image

Cei doi actori s-au căsătorit în 1994 şi au petrecut împreună 15 ani fericiţi. Ar fi fost mai mulţi de-atât dacă un accident de ski nu i-ar fi răpit-o pe Natasha de lângă Liam. În 2009, actriţa britanică s-a lovit la cap în timpul unei vacanţe petrecute pe pârtia de ski, iar lovitura i-a fost, din păcate, fatală. Astfel, cinematografia mondială a pierdut o actriţă de valoare, iar Neeson şi-a pierdut sufletul pereche, după care a plâns ani în şir.

Lea Michele & Cory Monteith

image

Nici aceşti doi amorezi n-au reuşit să rămână împreună până la adânci bătrâneţi. Şi asta pentru că erau cât se putea de diferiţi – ea, conştiincioasă şi disciplinată, el – cu o dependenţă de droguri avută încă de la 13 ani. Familia lui a intervenit de numeroase ori şi l-a convins pe actor să caute tratament în diverse clinici de reabilitare, însă fără succes. Cory a fost descoperit, în iulie 2013, mort în camera sa de hotel. Autopsia a arătat cauza previzibilă a dispariţiei lui – combinaţia fatală de heroină şi alcool. A fost o supradoză accidentală care a lăsat-o pe Lea profund afectată de pierderea iubitului ei.Recente pe Ok! Magazine

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba  profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg