Tragedia care a distrus-o pe Charlene Tilton! Lucy Ewing din serialul „Dallas” şi-a pierdut logodnicul în Ajunul Crăciunului

28 decembrie, 2021
10 charlene6 jpg jpeg

Vedeta din „Dallas” şi-a pierdut logodnicul în Ajunul Crăciunului. Decesul lui prematur a afectat-o ​​atât de mult încât a căzut pradă depresiei.

Pierderea unei persoane dragi nu este niciodată uşoară, dar când asta se întâmplă în preajma Crăciunului schimbă complet sensul sărbătorii. Din păcate, Charlene Tilton a cunoscut această durere.

Tilton, cunoscută cel mai bine ca Lucy Ewing din serialul „Dallas”, nu se aştepta ca logodnicul ei, Cheddy Hart, care era director de imagine, să moară cu doar o zi înainte de Crăciun. După moartea lui, viaţa ei a devenit o „mizerie”.

Născută în decembrie 1958, Tilton a mai fost fost căsătorită de două ori înainte de a se întâlni cu Hart. Primul ei soţ a fost actorul şi cântăreţul de muzică country Johnny Lee. Fostul cuplu s-a căsătorit în februarie 1982. Pentru ceremonie, Charlene, care avea doar 22 de ani, a îmbrăcat o rochie albă clasică. Lee, cu 14 ani mai mare cu ea, a optat pentru o haină de catifea neagră, cămaşă şi pălărie asortate şi cravată roz. Deşi Tilton, care şi-a făcut debutul în actorie în „Freaky Friday” din 1976, a fost cea mai faimoasă dintre iubirile lui Lee, acesta era la rândul lui o celebritate.. El a obţinut notorietatea la nivel naţional cu hitul său „Lookin’ for Love”.

În timp ce Lee avea o casă în Pasadena, Texas, ei locuiau în casa actriţei din Los Angeles. Din cauza programului încărcat nu au putut pleca imediat în luna de miere. Din păcate, relaţia lor a fost una de scurtă durată, deoarece au fost căsătoriţi doar doi ani. În timpul petrecut împreună au avut însă o fiică, pe Cherish. 

La un an după ce a divorţat de Lee, Tilton s-a căsătorit cu actorul din „Days of Our Lives”, Domenick Allen . Chiar dacă au fost căsătoriţi timp de şapte ani, relaţia lor a fost una discretă şi nu au avut copii.

În 2001, la aproape un deceniu după ce a divorţat de Allen, Tilton a început să se întâlnească cu directorul de imagine Cheddy Hart. În cele din urmă s-au logodit şi sperau să-şi petreacă restul vieţii împreună. Din păcate, sfârşitul a venit mult mai devreme decât se aştepta.

Înainte de sărbători, Charlene a observat că ceva nu era în regulă cu Hart. Când l-a întrebat, el i-a spus că nu se simte bine. Atunci actriţa i-a pus degetele pe gât pentru a-i verifica pulsul.  „Inima îi bătea cu putere bum, bum, bum. El ştia cât de mult aşteptam Crăciunul, aşa că s-a uitat la mine şi mi-a spus: „Îmi pare rău că îţi stric Crăciunul. Şi a murit”.

Actriţa a recunoscut că şocul pe care l-a simţit după ce Hart a murit în urma unui atac de cord a fost ceva ce nu a mai experimentat niciodată. Procesul de doliu a fost, de asemenea, lung şi dureros, mai ales că depresia a trmis-o într-un loc întunecat.

Tilton recunoaşte că se simţea atât de rănită încât nu se putea ridica de pe canapea. Ea a recunoscut că doar bea alcool şi fuma ţigări toată ziua. „Viaţa mea devenise o mizeie”, adaugă ea. Alcoolul era mecanismul ei de a face faţă. Ea credea că băutul o va face să nu mai simtă nimic. La un moment dat, vedeta s-a gândit că se i va alătura lui Hart dacă va continua să trăiască aşa.

După aproximativ şapte luni, şi-a dat seama că nici Hart, dar nici fiica ei nu şi-ar fi dorit să moară. În afară de asta, încă mai dorea să facă multe lucruri cu Cherish, aşa că trebuia să lase depresia în urmă. 

De dragul fiicei ei, Tilton a schimbat totul. S-a lăsat de băut şi de fumat şi s-a concentrat pe fiecare oportunitate care s-a ivit. În cele din urmă, Tilton a decis să îi ajute şi pe alţii. După ce una dintre prietenele ei a vorbit cu ea despre Actors for Autism, ea a ştiut că este locul potrivit pentru ea, aşa că a devenit profesoară. 

Decesul lui Hart a inspirat-o şi pe Tilton să participe la „ Dancing on Ice ”, chiar dacă avea 52 de ani. Actriţa a subliniat că moartea logodnicului ei i-a arătat că următoarele respiraţii sau bătăi ale inimii nu sunt garantate.  Ea s-a împrietenit cu colega concurentă Rosemary Conley, un guru în dietă şi fitness. După ce a descris-o pe Conley drept o inspiraţie şi o persoană superbă, Tilton s-a întrebat de ce nu a început să-i asculte sfaturile mai devreme.

Cherish i-a oferit celebrei ei mame un alt motiv pentru a fi fericită şi mândră. În 2014 s-a căsătorit cu Matt Dunn. La fel ca Cherish, Dunn este un cântăreţ de muzică country. Cuplul s-a căsătorit la Southfork Ranch din Parker, Texas – în acelaşi loc în care a fost filmat serialul dallas. Tilton a recunoscut că ferma a fost a doua ei casă de când a început să o interpreteze pe Lucy, cu peste patru decenii în urmă. : 

„Când s-a născut fiica mea Cherish, în 1982, obişnuiam să o iau pe platourile de filmare. Îi plăcea să alerge prin fermă şi pe câmpurile de la Southfork”.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg