Tragedie în familia lui Céline Dion! Anunțul decesului i-a cutremurat pe toți, chiar la începutul anului

5 ianuarie, 2024

În toiul problemelor sale de sănătate foarte complicate, Céline Dion a început anul cum nu se putea mai prost. Cu o veste tragică, legată de un deces în familie.

Celine Dion, Getty jpg

Nepoata sa a decedat! Brigitte Dion, în vârstă de 51 de ani, a murit tragic într-un accident de mașină pe 29 decembrie, în regiunea Saint-Thomas, din provincia Quebec. Era fiica lui Clément Dion, fratele mai mare al lui Céline Dion.

FotoJetDion jpg

Abia după câteva zile de la deces au apărut detaliile zguduitoare ale acestui eveniment dureros care iată, vine într-unul dintre cele mai proaste momente traversate de familia Dion! În toiul unei lupte aprige cu boala pe care cântăreața abia mai are forță să o ducă. Starea sa de sănătate este din ce în ce mai precară, așa cum a anunțat sora artistei, în urmă cu câteva săptămâni. Céline Dion, în vârstă de 55 de ani, și-a pierdut capacitatea de a-și controla mușchii, în timp ce continuă să se lupte cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară, a spus sora ei, citată de E!News.

Familia Dion pare urmărită de ghinion. Vestea morții năprasnice a lui Brigitte Dion i-a lăsat pe toți înmărmuriți de durere!

Potrivit Journal de Montréal, accidentul a avut loc în după-amiaza ultimei vineri din 2023. O mașină a părăsit banda sa din motive necunoscute, ajungând în direcția greșită și provocând un accident între două vehicule, între care unul aparținea lui Brigitte.

Este ceva uluitor, de parcă fusese scris! Nepoata lui Céline Dion locuia foarte aproape de locul accidentului și mergea la un magazin, dar a trebuit să se întoarcă acasă după ce și-a dat seama că și-a uitat portofelul.

Emblematica artistă nu a comentat până acum vestea, în niciun fel.

Un mesaj public a apărut din partea fiicei victimei, Kim Cantin Dion. Aceasta s-a arătat devastată pe rețelele de socializare și a postat mai multe imagini cu ele două: ”Sunt confuză, mamă. Uite ce frumoasă erai, mama mea. Ai fost mama mea și vei fi întotdeauna”, a scris fiica lui Brigitte Dion.

Brigitte Dion și fiica sa jpg

Foto: Getty Images și Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg