Tragedie în familia lui Tom Hanks, la 3 zile după ziua lui de naştere

13 iulie, 2016
tom si mama lui jpeg

După ce tocmai şi-a sărbătorit, pe 9 iulie, ziua de naştere, împlinind vârsta de 60 de ani, starul din “Bridge of Spies” se află în doliu. La trei zile de la aniversare, mama sa, Janet Marylyn Frager, a murit dn cauze încă necunoscute.

Actorul a ţinut să împărtăşească cu fanii vestea tragediei din familia sa, postând o fotografie cu mama lui din tinereţe. “Această frumuseţe? e mama mea. Ea a făcut diferenţa în multe vieţi, multe.  Astăzi îi spunem adio. Trecere uşoară, mamă!”, a scris Tom Hanks în descrierea pozei.

Mama lui Tom Hanks a murit

La fel, şi Rita Wilson, nevasta acorului, a postat o fotografie cu regretata ei soacră şi Tom. “Această femeie minunată l-a născut pe soţul meu şi încă trei copii. Mulţumesc că mi-ai adus dragostea pe lume!”, a scris actriţa de 59 de ani.

Tom şi mama lui

Mama lui Tom Hanks a murit la 84 de ani, la trei zile de la aniversarea acestuia. Janet a fost măritată cu Amos Mefford Hanks, cu care a avut patru copii – Tom, Sandra, Larry şi regizorul Jim, dar au divorţat când starul nostru avea doar 5 ani. Tom şi-a petrecut copilăria cu Sandra şi Larry, cu tatăl lor, şi nu a fost una uşoară fără mama lui.

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt un cuplu care rezistă!

Chiar în timpul unei emisiuni de radio la BBC, acum două luni, şi-a explicat gusturile muzicale şi a mărturisit că a simţit multă singurătate în copilărie, dat fiind că alături de tatăl lui a dus o viaţă nomadă, trăind în 10 case, timp de 5 ani. Întrebat de ce a ales muzica lui Strauss, chiar coloana sonoră pentru filmul 2001: A Space Odyssey, a făcut analogia cu emoţiile simţite când era mic:

“A fost momentul wow al vieţii mele – să trec de la a fi un puşti care încearcă să vadă ce este interesant la viaţa asta la a fi un bărbat care tânjeşte să fie artist. Mă întrebam adesea, cum îmi găsesc cuvintele pentru a explica gândurile care mişună în capul meu? (…) M-am implicat prea mult în asta, ceea ce era… era vocabularul singurătăţii mele”, a spus Tom, în lacrimi.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg