Tragedie în familia lui Tom Hanks, la 3 zile după ziua lui de naştere

13 iulie, 2016
tom si mama lui jpeg

După ce tocmai şi-a sărbătorit, pe 9 iulie, ziua de naştere, împlinind vârsta de 60 de ani, starul din “Bridge of Spies” se află în doliu. La trei zile de la aniversare, mama sa, Janet Marylyn Frager, a murit dn cauze încă necunoscute.

Actorul a ţinut să împărtăşească cu fanii vestea tragediei din familia sa, postând o fotografie cu mama lui din tinereţe. “Această frumuseţe? e mama mea. Ea a făcut diferenţa în multe vieţi, multe.  Astăzi îi spunem adio. Trecere uşoară, mamă!”, a scris Tom Hanks în descrierea pozei.

Mama lui Tom Hanks a murit

La fel, şi Rita Wilson, nevasta acorului, a postat o fotografie cu regretata ei soacră şi Tom. “Această femeie minunată l-a născut pe soţul meu şi încă trei copii. Mulţumesc că mi-ai adus dragostea pe lume!”, a scris actriţa de 59 de ani.

Tom şi mama lui

Mama lui Tom Hanks a murit la 84 de ani, la trei zile de la aniversarea acestuia. Janet a fost măritată cu Amos Mefford Hanks, cu care a avut patru copii – Tom, Sandra, Larry şi regizorul Jim, dar au divorţat când starul nostru avea doar 5 ani. Tom şi-a petrecut copilăria cu Sandra şi Larry, cu tatăl lor, şi nu a fost una uşoară fără mama lui.

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt un cuplu care rezistă!

Chiar în timpul unei emisiuni de radio la BBC, acum două luni, şi-a explicat gusturile muzicale şi a mărturisit că a simţit multă singurătate în copilărie, dat fiind că alături de tatăl lui a dus o viaţă nomadă, trăind în 10 case, timp de 5 ani. Întrebat de ce a ales muzica lui Strauss, chiar coloana sonoră pentru filmul 2001: A Space Odyssey, a făcut analogia cu emoţiile simţite când era mic:

“A fost momentul wow al vieţii mele – să trec de la a fi un puşti care încearcă să vadă ce este interesant la viaţa asta la a fi un bărbat care tânjeşte să fie artist. Mă întrebam adesea, cum îmi găsesc cuvintele pentru a explica gândurile care mişună în capul meu? (…) M-am implicat prea mult în asta, ceea ce era… era vocabularul singurătăţii mele”, a spus Tom, în lacrimi.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg