Tragedie în lumea filmului. A murit Kirstie Alley

6 decembrie, 2022
Kirstie Alley, Getty (1) jpg

Kirstie Alley s-a stins din viață, după o scurtă luptă cu cancerul. Starul din ”Cheers” și “Veronica’s Closet” urma să împlinească 72 de ani luna viitoare.

Anunțul tragic a fost făcut de copiii vedetei, fiul William “True” Stevenson, 30 de ani, și fiica Lillie Price Stevenson, 28 de ani.

Se pare că Kirstie Alley a făcut un cancer galopant, descoperit recent. În anunțul copiilor se arată că actrița a fost înconjurată în ultimele clipe de cei dragi și că demnitatea ei este remarcabilă, felul în care a gestionat boala descoperită recent este lăudabil. De asemenea, William și Lillie au precizat că umorul care a caracterizat-o toată viața le-a rămas stâlp de susținere și au învățat de la mama lor să se bucure mereu de tot ce le rezervă viața.

De asemenea, tinerii le-au mulțumit și cadrelor medicale de la Moffitt Cancer Center pentru grija pe care au arătat-o mamei lor, Kirstie Alley.

Tatăl copiilor este Parker Stevenson, al doilea soț al lui Kirstie Alley, cu care a fost căsătorită din 1983 până în 1997. Primul soț al vedetei a fost Bob Alley, între anii 1970 - 1977.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Actrița s-a născut în Kansas, în 1951. În 1987 s-a alăturat distribuției serialului Cheers, interpretând-o pe Rebecca Howe, noul manager al barului.

Kirstie Alley a fost distribuită după ce Shelley Long a decis să părăsească serialul, iar producătorii au fost puși în situația de a găsi altă actriță. Ei au ales-o pe Kirstie Alley după ce Carl Reiner a garantat personal pentru abilitățile ei de comedie, după ce regizase în filmul Summer School din 1987. Alley a câștigat Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din serial. În 1994 a câștigat al doilea premiu Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul făcut pentru televiziune David’s Mother.

Kirstie Alley a fost extrem de îndrăgită în România pentru rolul din ”Uite cine vorbește”, în care a jucat alături de John Travolta. Și acesta a transmis un mesaj de condoleanțe: „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris el. „Știu că ne vom revedea”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}