Tragedie în lumea filmului. A murit Kirstie Alley

6 decembrie, 2022
Kirstie Alley, Getty (1) jpg

Kirstie Alley s-a stins din viață, după o scurtă luptă cu cancerul. Starul din ”Cheers” și “Veronica’s Closet” urma să împlinească 72 de ani luna viitoare.

Anunțul tragic a fost făcut de copiii vedetei, fiul William “True” Stevenson, 30 de ani, și fiica Lillie Price Stevenson, 28 de ani.

Se pare că Kirstie Alley a făcut un cancer galopant, descoperit recent. În anunțul copiilor se arată că actrița a fost înconjurată în ultimele clipe de cei dragi și că demnitatea ei este remarcabilă, felul în care a gestionat boala descoperită recent este lăudabil. De asemenea, William și Lillie au precizat că umorul care a caracterizat-o toată viața le-a rămas stâlp de susținere și au învățat de la mama lor să se bucure mereu de tot ce le rezervă viața.

De asemenea, tinerii le-au mulțumit și cadrelor medicale de la Moffitt Cancer Center pentru grija pe care au arătat-o mamei lor, Kirstie Alley.

Tatăl copiilor este Parker Stevenson, al doilea soț al lui Kirstie Alley, cu care a fost căsătorită din 1983 până în 1997. Primul soț al vedetei a fost Bob Alley, între anii 1970 - 1977.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Actrița s-a născut în Kansas, în 1951. În 1987 s-a alăturat distribuției serialului Cheers, interpretând-o pe Rebecca Howe, noul manager al barului.

Kirstie Alley a fost distribuită după ce Shelley Long a decis să părăsească serialul, iar producătorii au fost puși în situația de a găsi altă actriță. Ei au ales-o pe Kirstie Alley după ce Carl Reiner a garantat personal pentru abilitățile ei de comedie, după ce regizase în filmul Summer School din 1987. Alley a câștigat Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din serial. În 1994 a câștigat al doilea premiu Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul făcut pentru televiziune David’s Mother.

Kirstie Alley a fost extrem de îndrăgită în România pentru rolul din ”Uite cine vorbește”, în care a jucat alături de John Travolta. Și acesta a transmis un mesaj de condoleanțe: „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris el. „Știu că ne vom revedea”.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg