Tragedie pe platourile de filmare. Alec Baldwin a omorât o femeie din greşeală, după ce i s-a descărcat arma. Regizorul este şi el rănit

22 octombrie, 2021
1 alec baldwin jpg jpeg

Momente cumplite pentru Alec Baldwin. După ce arma i s-a descărcat pe platourile de filmare, o femeie a murit, iar un bărbat este rănit.

Tragedia a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locaţie populară de filmare, unde Baldwin turna western-ul Rust. Arma de recuzită s-a descărcat şi a produs înfiorătoarea tragedie.

7 platouri rust jpg jpeg

Bărbatul rănit este chiar regizorul şi scenaristul producţiei, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

Femeia, director de imagine în echipa de filmare a fost transportată la spital, dar, din păcate, a murit din cauza rănilor. Halyna Hutchins avea doar 42 de ani, era absolventă a Institutului American de Film şi fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

5 hayla jpg jpeg

Poliţia a declarat că ancheta este în desfăşurare şi că încă nu au fost depuse acuzaţii în legătură cu incidentul. Anchetatorii au fost trimişi la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgenţă care anunţa împuşcături pe platoul de filmare.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului western „Rust” şi deşi postase pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmări, aceasta a fost ştearsă după înfiorătorul accident.

Halyna Hutchins este regretată de toţi prietenii şi cunoscuţii, care îi transmit mesaje de condoleanţe împietriţi de durere.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg