Tragedii VIP. Momentele de cumpănă din viaţa starurilor

7 aprilie, 2017
trag jpeg

Sunt muritori de rând ca şi noi atunci când vine vorba să treacă şi ei prin momente dificile în viaţă. Iată cele mai mari probleme cu care s-au confruntat vedetele!

Sofia Vergara

image

Mai tot timpul binedispusă şi cu zâmbetul pe bune, vedeta serialului "Modern Family" n-a fost scutită de clipe dificile în viaţa sa. Astfel, Sofia a fost diagnosticată, în 2000, cu cancer tiroidian şi a fost nevoită să facă radiaţii pentru a scăpa de crunta boală. Cu doi ani înainte, însă, actriţa şi-a pierdut fratele, pe Rafael, care a fost omorât. Iar veştile proaste nu s-au încheiat aici pentru divă. În 2011, fratele ei mai tânăr, Julio, a fost deportat în Columbia după ce a fost arestat în Statele Unite şi a devenit dependent de droguri.

Marlon Brando

image

În mai 1990, fiul actorului, Christian, l-a împuşcat mortal pe Dag Drollet, iubitul surorii lui vitrege, Cheyenne, care era însărcinată atunci cu copilul lui Dag. Christian şi-a recunoscut vina şi, drept urmare, şi-a petrecut cinci ani în închisoare. Cheyenne Brando a încercat de două ori să-şi ia viaţa în timp ce se desfăşura procesul fratelui ei vitreg criminal. Iar, în 1995, după ce a pierdut custodia fiului ei Tuki, a reuşit să se sinucidă prin spânzurare, la numai 25 de ani.

Roy Orbison

image

Legendarul muzician se plimba cu motocicleta, în 1966, împreună cu soţia sa, Claudette Frady, când un autoturism s-a izbit de motocicleta ei şi a omorât-o pe loc. Şi, de parcă asemenea tragedie nu era destul de îndurat pentru oricine, Roy a mai trecut şi prin alte momente de groază la doi ani de la pierderea soţiei. Casa lui Orbison a luat foc şi, în incediul cu pricina, şi-au pierdut viaţa doi dintre cei trei fii ai muzicianului. Apoi, în 1973, fratele mai mare al lui Roy se afla pe drumul spre casa lui Orbison, pentru a-şi petrece Ziua Recunoştinţei împreună, când a fost şi acesta lovit de o maşină şi ucis pe loc.

Kanye West

image

În 2002, soţul vedetei de reality show Kim Kardashian a fost victima unui accident auto care era cât pe ce să fie mortal şi care i-a spart starului de culoare întregul maxilar. Însă cel mai dificil moment din viaţa faimosului rapper a fost pierderea mamei. În 2007, mama lui Kanye, Donda West, a decedat în urma unor complicaţii apărute după o operaţie estetică. “A fost ca şi cum mi-am pierdut un braţ şi un picior şi încercam să merg mai departe”, a povestit West despre pierderea suferită.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg