ÔÇ×Tr─âiam ca o regin─â!ÔÇŁ. Modelul care c├ó┼čtiga un million de dolari pentru 20 de zile de munc─â, iar acum ├«┼či duce via┼úa pe str─âzi

28 octombrie, 2020
1 model7 jpg jpeg

Lumea modei poate fi uneori teribil de crudă, iar un kilogram în plus te poate costa uneori drumul către podium.

Nastasia Urbano a fost un model de top, dar soarta s-a dovedit nedreapt─â cu ea. T├ón─âra participa la toate prezent─ârile de mod─â, colabora cu Revlon ┼či Yves Saint Laurent, lua masa cu vedete de top, precum Jack Nicholson, ┼či era foarte solicitat─â.

Avea de toate, faim─â, bani, recunoa┼čtere, popularitate. Pentru 20 de zile de munc─â, Nastasia primea un milion de dolari. ÔÇ×Aveam de toate, tr─âiam ca o regin─âÔÇŁ, ├«┼či aminte┼čte ea.

stanga
dreapta
2 model7 jpg jpeg
3 model1 jpg jpeg

La un momend dat, Nastasia s-a c─âs─âtorit ┼či a avut doi copii. Se considera norocoas─â, via┼úa ei p─ârea un film de succes, pentru c─â nu orice femeie se poate l─âuda cu o carier─â cople┼čitoare ┼či o c─âs─âtorie frumoas─â. Cu toate astea, totul are un sf├ór┼čit.

3 model1 jpg jpeg

Nastasia era at├ót de orbit─â de dragoste ├«nc├ót avea ├«ncredere deplin─â ├«n so┼úul ei. Nu-┼či putea imagina c─â ├«ntr-o zi el o va l─âsa f─âr─â nimic. Nu numai c─â a tr─âit din banii ei, dar ┼či dup─â divor┼ú a primit tot ce c├ó┼čtigase Nastasia prin munc─â grea. ÔÇťSingurul lucru bun din aceast─â rela┼úie sunt copiii mei, restul e doar o poveste oribil─âÔÇŁ, spune ea.

Dup─â acest episod, Nastasia a fost alungat─â din toate apartamentele pe care le-a ├«nchiriat, iar asta din cauza pl─â┼úilor e┼čuate. ├Än acest moment, fostul model de top nu are un ad─âpost. Dac─â are noroc, ├«┼či petrece noaptea cu prietenii sau ├«ntr-o banc─â ale c─ârei u┼či sunt deschise non-stop.