„Trăiesc pentru scenele de sex cu el!”A spus Jane Fonda despre unul dintre actorii cu care a împărţit patul în câteva filme

2 septembrie, 2020
7 jane fonda jpg jpeg

Jane Fonda şi Robert Redford au jucat împreună în cinci filme. Sunt unul dintre acele cupluri care rămân în amintirea noastră pentru totdeauna. Este greu să le uiţi scenele şi emoţiile.

Primul a fost Tall Story, în 1960, şi a fost un debut pentru amândoi. Apoi, a urmat The Chase, în 1966, unde Redford a ajutat-o pe Jane să se relaxeze pe platou. Barefoot in the Park, The Electric Horseman, Our Souls at Night, unde joacă rolul a doi vecini văduvi a căror prietenie duce, în cele din urmă, la sex. Acestea sunt producţiile în care au apărut aceşti actori fantastici.

„Trăiesc pentru scenele de sex cu el!” Este şocant, dar aceasta este propoziţia exactă pe care Jane Fonda a spus-o jurnaliştilor din Veneţia, potrivit Reuters, despre jocul cu Robert Redford. “Sărută grozav, aşa că a fost distractiv să-l sărut când aveam 20 şi să repet experienţa la aproape 80 de ani”, a susţinut actriţa.

5 jane5 jpg jpeg

Astfel, filmele ajung să unească actorii. De fapt, nu este singura dată când Jane Fonda a recunoscut că are sentimente puternice pentru Redford. Când a fost intervievată de Ellen DeGeneres, actriţa a făcut o mărturisire tulburătoare: „Am fost mereu îndrăgostit de Robert Redford. Am făcut filme cu el, dar nu s-a întâmplat nimic, pentru că amândoi eram căsătoriţi”.

Nimeni nu ştie însă dacă în spatele camerelor, cei doi au avut, cu adevărat o relaţie. Deşi ambii au fost intervievaţi de multe ori şi întrebaţi despre legătura dintre, totul a rămas la stadiul de poveste. Ca un adevărat gentleman, Robert a recunoscut că au fost întotdeauna foarte apropiaţi. “Exista o chimie între noi, pe care pe care o aduceam şi pe pe ecran, care nu necesita niciun efort. Şi aşa a fost la toate filmele noastre”, a spus starul pentru The Telegraph. „Nu ştiam că Jane era îndrăgostită de mine”, a adăugat el.

2 jane2 jpg jpeg

Actriţa adimite că în timp ce ea îl adora, Redford era, de cele mai multe ori, un coleg dificil. „Bob se poate purta ciudat, iar în anii 60 -70, când lucram împreună, uneori nu-mi vorbea toată ziua, cu excepţia a ceea ce era în scenariu. Şi eu îmi spuneam: „O, Doamne, l-am deranjat, nu mă place, am greşit ceva”. ”Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg