Trăieşte o dramă fără margini! Mesajul emoţionant al Roxanei Blagu (ex-Trident) pentru fiica sa: "Tu nici măcar nu mă cunoşti!"

4 septembrie, 2019
1 roxana blagu oana fiica sa 1 jpg jpeg

De şase, ani, fosta solistă, actualmente designer vestimentar, tânjeşte după momentele în care va putea să-şi ţină în braţe fetiţa.

Roxana Blagu, care făcea furori în muzică în 2004-2006 în trupa Trident, alături de Andreia şi Loredana, trăieşte de ani buni o dramă inimaginabilă. În urmă cu şase ani, ea a pierdut custodia fetiţei sale, Oana, pe care o are cu afaceristul Marcel Sârbu, patron al clubului de manele Bijoux din Regie (fostul Dumars). La vremea aceea, judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreaţă îşi schimba des domiciliul şi au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de micuţă.

3 roxana blagu oana fiica sa 3 jpg jpeg

De atunci, Roxana Blagu a încercat pe toate căile posibile să se apropie de fiica ei, alături de care îi era permis să stea doar două weekend-uri pe lună. În mod oficial! Căci, în realitate, fostul partener de viaţă i-a limitat şi acest drept, Roxana găsindu-se în situaţia de-a merge după fiica ei în excursii, în speranţa că o să poată să o strângă în braţe.

‘‘În cele două weekend-uri pe lună, timp în care îmi este permis să o văd, tatăl fetiţei mele nu mă lasă mai mult de trei minute să stau în preajma ei şi de fiecare dată suntem acompaniaţi de avocatul sau şoferul său”, declara Roxana pentru Cancan, în urmă cu trei ani.

Mai mult, fetiţa a fost învăţată să i se opună mamei sale. ”Situaţia nu s-a schimbat cu nimic, fiica mea mă refuză mereu, îmi spune să n-o mai caut dacă o iubesc‘‘, a mai spus artista pentru Cancan.

6 roxana blagu oana fiica sa 5 jpg jpeg

După ani buni în care a încercat să-şi revendice drepturile părinteşti, în loc să fie alături de cea căreia i-a dat viaţă în urmă cu 11 ani, Roxana Blagu o sărbătoreşte acum pe Oana în lipsă. O zi în care Roxana Blagu a da glas tuturor gândurilor sale, pentru ca Oana să ştie, oriunde s-ar afla, că în sufletul ei mama sa n-a renunţat niciodată la ea.

Iată mesajul emoţionant transmis de Roxana Blagu fiicei sale, Oana:

"De ziua ta, copilul meu, îţi doresc să fii sănătoasă, să râzi din tot sufletul, să fii bună chiar dacă ai învăţat încă de mică să urăşti! Ura, fetiţa mea, nu vine din sufletul tău pur, vine din frustrările şi fricile altora! Ţie să nu-ţi fie frică niciodată, de nimic, pentru că mama ta este lângă tine mereu, orice ai face, orice ai gândi şi oricând vei avea nevoie! Chiar dacă acum nu sunt fizic, eu voi fi mereu aici să te aştept, cu blândeţe, bunătate şi înţelegere! Dacă ţi-am greşit, copilul meu, îţi spun IARTĂ-MĂ! Iartă-mă că am fost slabă, iartă-mă că mi-am dorit să ai o copilărie normală! IARTĂ-MĂ pentru destinul pe care ţi l-am oferit! Dacă crezi că nu te-am iubit suficient, îţi spun că sacrificiile mele sunt mai presus decât cuvintele! Că umilinţele şi durerea sufletului meu de a sta departe de tine sunt mai presus decât orice lucru material care ţi se oferă! Îţi spun că fericirea ta e mai presus decât mine şi că te văd mereu! Da, te văd peste tot, sunt ca umbra ta, care nu se apropie doar ca să nu-ţi strice liniştea şi să nu-ţi vadă lacrimile care îmi taie sufletul... Stau şi te privesc zeci de minute, să-ţi văd chipul tău de înger, să-ţi văd gesturile, să simt că nu creşti fără ca eu să nu fiu lângă tine! Din păcate, doar atât pot... zeci de minute... altfel nu m-aş mai sătura din a te privi... Şi mă rog pentru tine, copilul meu, să fii bine mereu! După ani de luptă în zadar, am renunţat! Am renunţat pentru tine, sufleţelul meu frumos! Şi m-am conformat în a te adora aşa cum ştiu şi pot... de la distanţă! Tu nici măcar nu mă cunoşti, ai o imagine despre mine conturată din egoism şi răutate, dar într-o zi când tu vei vrea, mă vei privi în ochi şi sunt sigură că mă vei recunoaşte, pentru că NIMENI pe lumea asta nu o să te iubească aşa cum am făcut-o eu dinainte de a veni pe lume, neştiind că într-o zi vom fi despărţite! Te ador oriunde ai fi! Necondiţionat! La mulţi ani, Oani meu! A ta pentru totdeauna, Mama TA!"

14 roxana blagu drama fetita ei oana jpg jpeg

După ce s-a retras din muzică, Roxana Blagu şi-a deschis un business de creaţie vestimentară, Helene Pisc, iar în plan personal şi-a refăcut viaţa alături de Andrei Badiu.

8 roxana blagu nunta in secret cu andrei badiu jpg jpeg

Acesta, la rândul său, a trecut printr-un mariaj furtunos cu Oana Frigescu şi are şi el o fiică, pe Maria, cu care Roxana are o relaţie foarte frumoasă.

13 roxana blagu si maria fiica lui andrei badiu cu oana frigescu 2 jpg jpeg

Roxana şi Andrei sunt căsătoriţi din noiembrie 2017, iar acum se află în vacanţă în Koh Samui, Thailanda.

10 roxana blagu si andrei badiu in vacanta in thailanda 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg