Transformare totală! Ce actriţă celebră s-a vopsit aşa?

21 aprilie, 2015

Câte nu face o vedetă pentru a a atrage atenţia? În vârstă de 27 de ani, actriţa a trecut în ultima perioadă printr-o serie de transformări fizice de-a dreptul şocante. Dacă luna trecută a suprins pe toată lumea când a apărut cu un păr vopsit

Câte nu face o vedetă pentru a a atrage atenţia? În vârstă de 27 de ani, actriţa a trecut în ultima perioadă printr-o serie de transformări fizice de-a dreptul şocante. Dacă luna trecută a suprins pe toată lumea când a apărut cu un păr vopsit verde-albăstrui, acum vedeta a dat verdele pe roz.

Vorbim de Hilary Duff care a renunţat din nou la blondul clasic pentru o culoare neconvenţională. Actriţa şi cântăreaţa a postat luni o fotografie cu noul său look pe o reţea de socializare.

Dacă prima dată când şi-a vopsit părul într-o nuanţă şocantă s-a zvonit că vedeta trece printr-o perioadă grea, post despărţire de soţul ei, acum toată lumea vorbeşte de o încercare disperată din partea vedetei de-a atrage atenţia asupra single-ului pe care urmează să-l lanseze.

Se pare că vedeta filmează zilele acestea la noul său single ”Sparks”, iar faptul că-şi schimbă culoarea părului atât de des este doar o strategie de a-şi promova noua iscusinţă muzicală.

Citeşte şi: FOTO Ce vedetă şi-a vopsit părul albastru, post-despărţire de soţul ei?Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg