Transformarea Denisei de la Bambi! Cum arată după ce a făcut mai multe intervenţii şi operaţii estetice

9 ianuarie, 2020
8 denisa tanase transformare jpg jpeg

Denisa Tănase, cunoscută de când a debutat în trupa Bambi, a trecut printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic. Intervenţiile estetice au transformat-o. 

Denisa de la Bambi era o tânără timidă care cânta alături de sora sa, Raluca Tănase, încă din copilărie. Au format trupa Bambi şi, chiar şi acum, în unele ocazii, susţin concerte împreună. Iată că anii au trecut, iar ele s-au transformat atât din punct de vedere profesional, personal, dar şi fizic. Au vrut să arate din ce în ce mai bine şi au apelat la ajutorul unui medic estetician. 

Denisa a fost o bună perioadă de timp brunetă. Iată că acum este blondă şi se mândreşte cu noul look. Pe patul medicului estetician a mers în repetate rânduri şi a făcut anumite intervenţii şi operaţii estetice. A investit câteva mii de euro: buze injectate cu acid hialuronic – 250 de euro, implanturi cu silicon – 3.000 de euro, tatuaj sprâncene – 250 de euro, rinoplastie – 2.500 de euro, scrie Playtech. 

Raluca, sora ei, a făcut declaraţii despre motivul acestor transformări radicale ale lor: “Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el.

Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui. Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Luni am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie.”, a precizat ea pentru Click acum ceva timp. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg