Transformarea logodnicei Prinţului Carl Philip al Suediei: de la model erotic la viitoare prinţesă

27 februarie, 2015
sofia hellqvist gettyimages 450275492 jpeg

Suedeza Sofia Hellqvist a făcut furori în 2010, când s-a confirmat că este noua iubită a seducătorului Prinţ Carl Philip al Suediei. Ştiţi voi, acel prinţ brunet care s-a clasat pe locul trei în topul celor mai sexy aristocraţi din lume, pe care

Suedeza Sofia Hellqvist a făcut furori în 2010, când s-a confirmat că este noua iubită a seducătorului Prinţ Carl Philip al Suediei. Ştiţi voi, acel prinţ brunet care s-a clasat pe locul trei în topul celor mai sexy aristocraţi din lume, top pe care vi l-am prezentat de curând, aici.

Ei bine, norocoasă femeie, în vârstă de 30 de ani, fost model erotic şi concurentă într-un reality show, va deveni în luna iunie soţia cu acte a playboyului în vârstă de 35 de ani, în ciuda trecutului ei destul de colorat. Să ne amintim că Sofia a pozat, odată, chiar şi goală!

"S-a scris mult despre asta în anii care au trecut. Deja devine plictisitor, s-a întâmplat acum zece ani, iar eu am mers mai departe. Dar nu regret nimic, experinţele construiesc un om“, declară acum viitoarea prinţesă.

Iar Casa Regală Suedeză a acceptat şi ea alegerea prinţului Carl, al treilea pe linia de succesiune la tron, şi-a ajutat-o pe tânăra femeie să se transforme, astfel încât să devină demnă de a-l însoţi pe vlăstarul regal la evenimentele cu pretenţii.

image

S-a lucrat, în primul rând, la imaginea acesteia. Iar stiliştii au avut multe de schimbat: părul purtat desfăcut şi îndreptat a început să fie coafat în cocuri formale, hainele casual înlocuite cu unele cu tăietură clasică, iar cercelul din buric şi tatuajul de pe mâna dreaptă au dispărut de pe corpul ei. În plus, această adeptă fidelă a solarului a trebuit să revină la culoarea naturală a pielii sale, una mult mai palidă.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg