Transformări şocante de siluetă! Vedete care au slăbit foarte mult

9 iunie, 2015
jessica simpson grasa gettyimages 136488719 jpeg

Anul 2014 a fost anul transformărilor în rândul celebrităţilor, care s-au pus pe treabă şi au hotărât să slăbească orice ar fi, mai ales că multe dintre ele luptă cu kilogramele de ani buni. Zis şi făcut, au trecut la fapte şi acum le vedem în adevărata lor formă, unele poate prea

Anul 2014 a fost anul transformărilor în rândul celebrităţilor, care s-au pus pe treabă şi au hotărât să slăbească orice ar fi, mai ales că multe dintre ele luptă cu kilogramele de ani buni. Zis şi făcut, au trecut la fapte şi acum le vedem în adevărata lor formă, unele poate prea slabe, într-adevăr. Care au fost vedetele care au slăbit foarte mult în ultimul timp?

Jessica Simpson

Obsedată de greutatea ei peste normal, mai ales după ce a născut primul, dar şi al doilea ei copil, blonda a decis că nu se mai poate astfel şi a muncit enorm pentru a slăbi extrem de mult, după cum vedem în toate fotografiile ei actuale. A devenit şi imaginea brandului Weight Watchers, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Acum are 57 de kilograme, după ce a slăbit 30!

image

Christina Aguilera

O altă transformare de siluetă faimoasă este a cântăreţei de 34 de ani, şi ea mamă, care arată mult mai bine de când a slăbit, după naşterea celui de-al doilea ei copil cu logodnicul Matthew Rutler. Christina a slăbit 25 kg – deşi unii spun că 40 – cu sport şi dietă riguroase şi se menţine foarte bine!

image

Jennifer Hudson

O altă transformare este a artistei de culoare de 33 de ani, care a născut în 2009 şi care s-a tot îngrăşat de-a lungul timpului. Tot de-a lungul timpului, recent, a urmat un program intens de slăbit, fără a se înfometa ori a-şi face rău şi a slăbit 40 kg, ajungând acum la 70.

image

Kirstie Alley

Actriţa de 63 de ani a slăbit foarte mult, arătând o figură zveltă mai ales datorită unor programe de slăbit eficiente. Mai întâi, a slăbit aproape 35 kg, apoi a luat iar în greutate, urmând ca în aprilie anul trecut să mai slăbească 15 kg.

image

Janet Jackson

Şi cântăreaţa de 49 de ani a reuşit să slăbească considerabil. Dacă în 2006 ajunsese la 90 de kilograme, acum are mai puţin cu aproape 30 kg, datorită unui program de nutriţie specializat în alimentaţia cu produse slab glicemice.

Welldone @Janet Jackson. for shedding all those pounds, let hope she maintains it, well she does look fantastic. http://t.co/kv2DH9vg — LadyT (@Toyen402) April 8, 2012

Welldone @Janet Jackson. for shedding all those pounds, let hope she maintains it, well she does look fantastic. http://t.co/kv2DH9vg

— LadyT (@Toyen402) April 8, 2012

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg